Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Super Κική: «Κάνω λιποαναρρόφηση, δε θέλω να είμαι σαν την Μπάρκα» - Πυρ και μανία η Μαρία Μπακοδήμου που προβλήθηκε αυτή η συνέντευξη

«Κάνω υαλουρονικά, botox, φρύδια, laser, λιποαναρροφήσεις και ό,τι υπάρχει»

24 Σεπτεμβρίου 2023 15:44
Super Κική: «Κάνω λιποαναρρόφηση, δε θέλω να είμαι σαν την Μπάρκα» - Πυρ και μανία η Μαρία Μπακοδήμου που προβλήθηκε αυτή η συνέντευξη
Από Εύη Κουρίδου

Δεν έκρυψε την ενόχλησή της η Μαρία Μπακοδήμου με τη συνέντευξη που έδωσε η Super Κική για λογαριασμό της εκπομπής της «Γεια σου».

Η Instagrammer μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και αναφέρθηκε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε ορισμένα πρόσωπα της τηλεόρασης.

«Παιδιά, εγώ είμαι έξαλλη με αυτή τη συνέντευξη, πραγματικά. Εμένα μου είπατε θα γίνει μια συνέντευξη που θα απαντά για το αν ήξερε ή όχι τον Ξαρχάκο, όχι να βλέπω μια συνέντευξη που λέει ότι κάνει λιποαναρρόφηση γιατί δε θέλει να είναι σαν τη Δανάη. Μετά το μαζεύει. Γιατί να χρησιμοποιήσει το όνομα της Δανάης Μπάρκα;», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε επίσης: Καρφάρα από την Ναταλία Γερμανού για τον Κώστα Τσουρό: «Έφυγε ένας, πήγε να κάνει δική του εκπομπή... φτάνει τώρα» (Video)

«Επίσης, ανοίγει το στόμα της και μιλάει για μία ομάδα, για μία εκπομπή, που δεν τους ξέρω τους ανθρώπους, δε θέλω να πάρω θέση. "Αυτή είναι ηλίθια", "αυτός είναι ηλίθιος", "αυτή κάθεται σε όποια δουλειά της πούνε". Για μένα όλο αυτό ήταν ένα κύμα τοξικότητας», συμπλήρωσε.

Τέλος, απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο που πήρε τη συνέντευξη, είπε: «Έπρεπε να της μιλήσεις, να τη ρωτήσεις γιατί χαρακτηρίζει έτσι με τόση ευκολία έναν άνθρωπο "ηλίθιο"; Ένιωσα λες και ήμασταν χωματερή. Η αλήθεια μου δεν είναι να κατηγορώ όλους τους άλλους».

Οι δηλώσεις της Super Κικής

Αναφορικά με τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στην εμφάνισή της, η Instagrammer δήλωσε: «Κάνω υαλουρονικά, botox, φρύδια, laser, λιποαναρροφήσεις και ό,τι υπάρχει. Είχα πολύ λίπος στο μπούτι, το έβλεπα και δεν μπορούσα, είπα ότι θα το βγάλω… Δε θέλω να είμαι σαν την Μπάρκα που προωθεί την αγάπη για το σώμα μας, δε θέλω να με αποδεχτώ στο 100%, θέλω να με φροντίζω. Συμφωνώ με αυτό που λέει αλλά δε θέλω να μείνω κι έτσι, θέλω κάτι να κάνω».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη Σάσα Σταμάτη. «Στεναχωριέμαι για τη Σάσα, την έχουν πάει τρένο. Τουλάχιστον η Σάσα, μπορεί να κάνει λάθη, αλλά προσπαθεί να τα διορθώσει. Υπάρχουν άλλοι που λένε, λένε και δεν προσπαθούν να διορθώσουν τίποτα», εξήγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην ιστορία με τον Σταύρο Ξαρχάκο αλλά και τον τρόπο που τη σχολίασαν ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη.

«Δε μετανιώνω με αυτό που έγινε με τον Ξαρχάκο. Γιατί να το μετανιώσω; Επειδή έγινε μια ιστορία όταν ήμουν 21 ετών και δεν ήξερα πώς λέγονται αυτά που κρατούσε; Η Φελίσια και ο Τριαντάφυλλος πετάχτηκαν να με "μαχαιρώσουν" με τον Ξαρχάκο και πριν βγουν στην εκπομπή ρωτούσαν ποιος είναι. Αυτό δεν το ξέρει κανείς και δεν μπορώ και να το αποδείξω. Δεν έχω πρόβλημα μαζί τους, κι αυτοί να ζήσουν προσπαθούν. Ο ένας είναι τραγουδιστής και έχει πάει κι έχει κάτσει πάνω και η άλλη, παλεύει χρόνια και κάθεται όπου βρει. Δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά, το ψωμί τους παλεύουν να βγάλουν, προφανώς στις πλάτες άλλων. Η Φελίσια που μιλάει ρομποτικά, ξέρει πολύ καλά πως το είπα.. Δε βλέπω άλλη Φελίσια, τα ξέρω τα αρνητικά της. Δεν έχω πρόβλημα με την Φελίσια, αλλά είναι ηλίθια», είπε κλείνοντας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share