Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Κατάθεση ψυχής από τον Μιχάλη Σαράντη: «Η ζωή έχει φερθεί πάρα πολύ σκληρά στην οικογένειά μου» (videos)

«Ήμασταν κάπως σαν τους Πανθέους»

24 Σεπτεμβρίου 2023 15:27
Κατάθεση ψυχής από τον Μιχάλη Σαράντη: «Η ζωή έχει φερθεί πάρα πολύ σκληρά στην οικογένειά μου» (videos)
Από Εύη Κουρίδου

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Μιχάλης Σαράντης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου», το μεσημέρι της Κυριακής (24/9).

Ο ηθοποιός, αρχικά, αναφέρθηκε στον ερχομό της κόρης του. «Ήμουν πάρα πολύ συγκινημένος, είναι ένα θαύμα. Είστε ζωάκια που έρχεστε σε απόλυτη επαφή με την φύση εσείς οι γυναίκες», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην οικογένειά του και δήλωσε συγκινημένος: «Από τη μία, η ζωή έχει φερθεί πάρα πολύ σκληρά στην οικογένειά μου».

«Εμείς ήμασταν κάπως σαν τους Πανθέους, χωρίς λεφτά βέβαια. Ήμασταν πολύ μεγάλο σόι. Ο μπαμπάς μου είχε τρία αδέρφια. Κάθε Κυριακή το σπίτι ήταν γεμάτο, γινόταν το μάλε βράσε, φωνές, τσακωμοί, μια κανονική ελληνική οικογένεια», συμπλήρωσε. Με την ευκαιρία, Σάρωσαν οι «Πανθέοι» στην μεγάλη πρεμιέρα

Ωστόσο, όπως είπε, δεν έμεινε κανείς από την οικογένειά του εν ζωή. «Δεν είμαι με κανέναν πια εδώ και αυτό κάπως είναι πολύ τρομακτικό, κάπου σε ταράζει. Το σπίτι είναι κάπως άδειο», εξήγησε.

Μιλώντας για το επάγγελμά του, παραδέχτηκε: «Η δουλειά μου έχει φερθεί πολύ όμορφα και εύχομαι να συνεχίσει να μου συμβαίνει. Όταν σου έρχονται αυτά, δεν μπορείς να είσαι μικρότερος από αυτό που σου συμβαίνει. Για μένα δε γίνεται αλλιώς».

Τέλος, αναφέρθηκε στην κόρη του και τη σύζυγό του, Μαίρη Μηνά. «Η μικρή ήρθε σε μια στιγμή που ήμασταν πολύ αγαπημένοι με τη Μαίρη και εξακολουθούμε να είμαστε και ακόμα περισσότερο. Τη νανουρίζω με διάφορα. Έχει ξεπεταχτεί τώρα, δεν είναι πια μωράκι, μας λείπει ήδη που ήταν μωράκι. Το μωρό έχει μια εκπληκτική γιαγιά και παππού και είμαι κι εγώ τυχερός που έχω αυτούς τους ανθρώπους», είπε κλείνοντας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share