Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Μαρία Μπακοδήμου: «Αχ Ελεονώρα, αφού την άνοιξες αυτή την πόρτα, κάνε ένα βήμα να μιλήσεις» - Η "σπόντα" στη Μελέτη για τα "κακά παιδιά" της τηλεόρασης

«Εγώ ξέρω πού αναφέρεται η Ελεονώρα, σε ποιο κακό παιδί. Είναι συγκεκριμένη κατάσταση, είναι κάτι που στον χώρο είναι γνωστό λίγο πολύ»

24 Σεπτεμβρίου 2023 14:04
Μαρία Μπακοδήμου: «Αχ Ελεονώρα, αφού την άνοιξες αυτή την πόρτα, κάνε ένα βήμα να μιλήσεις» - Η
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ενοχλημένη εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής της, η Μαρία Μπακοδήμου με την παρουσιάστρια να πετάει μία "σπόντα" στην Ελεονώρα Μελέτη για τα "κακά παιδιά" της τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά τις δηλώσεις του πρώτου περί κακών παιδιών, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε στην εκπομπή της:

«Τελικά, παιδιά, έχει κακά παιδιά η τηλεόραση; Έλα, μέχρι και οι τεχνικοί μας μιλάνε. Ερώτηση! Φεύγοντας στους τίτλους θα βάλω ένα φιτίλι. Αφού υπάρχουν κακά παιδιά και μεταξύ μας όλοι ξέρουμε ποια είναι, ο κόσμος γιατί τα θεωρεί καλά παιδιά; Όλοι οι υπόλοιποι γιατί δεν τους ξεσκεπάζουν; Πολλές φορές έχω βγει έξω στον κόσμο -όλοι ξέρουμε ποιοι και ποιες είναι τα κακά παιδιά στην τηλεόραση- και έχω βρει να μου λένε "αχ ο τάδε ή η τάδε τι καλό παιδί, τι γλυκιά;". Λέω από μέσα μου που να ήξερες. Αχ και βαχ».

Η αναφορά της Μαρίας Μπακοδήμου για τα "κακά παιδιά" της τηλεόρασης και την Ελεονώρα Μελέτη

Και λαμβάνοντας τα λόγια της υπόψιν, στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γειά σου, την Κυριακή 24/9 έγινε μεγάλη συζήτηση για το ίδιο θέμα:

«Έχει πέσει κανείς από τα σύννεφα ότι υπάρχουν κακά παιδιά στην τηλεόραση; Ίσως επειδή στην τηλεόραση υπάρχει μία φιλοδοξία παραπάνω, αυτό μεγεθύνεται. Όλοι έχουμε συνεργαστεί με ανθρώπους που μπροστά σου είναι γλυκύτατοι και μόλις φύγουν από το δωμάτιο μαθαίνεις ότι έχουν πει τα χειρότερα. Μπροστά δεν το κάνουν», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

«Εγώ ξέρω πού αναφέρεται η Ελεονώρα, σε ποιο κακό παιδί. Είναι συγκεκριμένη κατάσταση, είναι κάτι που στον χώρο είναι γνωστό λίγο πολύ», επισήμανε έπειτα η Νάνσυ Παραδεισανού, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει: «Κι εμένα πάει κάπου το μυαλό μου».

«Η προσωπική ατζέντα του καθενός και το πώς θα κρίνει κάποιος είναι οκ, αυτά συμβαίνουν. Για μένα είναι πολύ υποκριτικό να βγάζεις το πρόσωπο του καλύτερου ανθρώπου στη γη, που θα σώσεις όποιον κατατρεγμένο υπάρχει, και οι άμεσοι συνεργάτες σου να υποφέρουν σε κάθε αναπνοή σου», πρόσθεσε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Μαρία Μπακοδήμου και Ελεονώρα Μελέτη

Και η Μαρία Μπακοδήμου πήρε ξανά το λόγο: «Χρειάζεται ψυχική δύναμη, όταν αισθάνεσαι ότι κάπου δεν σε σέβονται, ότι σε κακοποιούν με έναν τρόπο ή ότι οι άνθρωποι εκεί δεν είναι συνεργάτες, να πεις ότι θα βρω να κάνω μία άλλη δουλειά. Ό,τι εισπράττουμε, το σωματοποιούμε και οι άνθρωποι αρρωσταίνουμε».

Και μόλις η συνάδελφός της την ενημέρωσε πως η Ελεονώρα Μελέτη παρακολουθούσε την εκπομπή της απηύθυνε το εξής μήνυμα: «Αχ, Ελεονώρα, έχεις ανοίξει ένα μέτωπο… σ' αγαπάμε, αλλά αφού την άνοιξες αυτή την πόρτα, κάνε ένα βήμα να το πεις, γιατί έχει γίνει όλο ένα σύννεφο, μαυρίλας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share