Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Σοκάρει ο Λάκης Τζορντανέλλι: «Με πρόλαβαν στο τσακ! Ο γιατρός μου είπε "είναι σαν να κουβαλάς μια χειροβομβίδα"» - Η περιγραφή των δραματικών στιγμών με το διπλό πρόβλημα υγείας (Video)

«Έχω κάνει δυο πολύ σοβαρά χειρουργεία. Ένα για ανεύρυσμα στο κεφάλι το 1981 και μετά από χρόνια, το 2003, μου ήρθε και η καρδιά...»

24 Σεπτεμβρίου 2023 10:50
Σοκάρει ο Λάκης Τζορντανέλλι: «Με πρόλαβαν στο τσακ! Ο γιατρός μου είπε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου μίλησε ο Λάκης Τζορντανέλλι, ο δημοφιλής τραγουδιστής που διέπρεψε τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, ο οποίος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που βίωσε με το διπλό πρόβλημα υγείας. Επίσης, η Έλενα Αγαθαγγέλου στη Λεμεσό, κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο, μετά από έξι δύσκολους μήνες και χτύπησε το καμπανάκι του αιματολογικού θαλάμου στο Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού.

«Έχω κάνει δυο πολύ σοβαρά χειρουργεία. Ένα για ανεύρυσμα στο κεφάλι το 1981 και μετά από χρόνια, το 2003, μου ήρθε και η καρδιά αλλά ευτυχώς είμαι καλά. Τότε ήμουν στα πολύ πάνω μου, όταν με «χτύπησε» το ανεύρυσμα στο κεφάλι», δηλώνει ο Λάκης Τζορντανέλλι.

«Μόλις είχα παντρευτεί, η Εύα ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος όταν μπήκα στο χειρουργείο και δεν ήξερε αν θα βγω από εκεί ζωντανός. Πολύ δύσκολες στιγμές αλλά όλα είναι μέσα στη ζωή. Μου έδωσε ο Θεός… δύο χαστούκια. Η Εύα μου μού στάθηκε στα χειρουργεία μου», περιγράφει ο δημοφιλής τραγουδιστής.

«Με πρόλαβαν στο τσακ! Ο γιατρός μου είπε "είναι σαν να κουβαλάς μια χειροβομβίδα"»

«Λιποθύμησα στο σπίτι μπροστά στην Εύα όταν είχα το ανεύρυσμα. Ο γιατρός μου είπε «πρέπει να κάνεις την επέμβαση, γιατί αλλιώς θα είναι σαν να κουβαλάς μια χειροβομβίδα».

Εγώ, όμως, έφυγα, πήγα στη Ζάκυνθο και τραγούδησα. Όταν γύρισα, μου είπε η Εύα: μίλησα με τον γιατρό, βγήκαν οι εξετάσεις σου και πρέπει να κάνεις την επέμβαση. Έτσι κι έγινε.

Και με την καρδιά μου στο σπίτι μου συνέβη κι ευτυχώς ήταν εκεί η Εύα. Με πρόλαβαν στο τσακ! Μου είπε ο γιατρός: χθες έπρεπε να κάνεις εγχείρηση στην καρδιά», αφηγείται ο Λάκης Τζορντανέλλι και σοκάρει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share