Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι για τη Δωροθέα Μερκούρη: «Πήρα διαζύγιο επειδή δεν του άρεσαν τα φαγητά μου» (Video)

«Aν τρώνε πολύ κρέας δεν μπορώ. Δεν είμαι τελείως εναντίον του να τρως κρέας, αλλά...»

24 Σεπτεμβρίου 2023 09:36
Ο έρωτας περνάει από το στομάχι για τη Δωροθέα Μερκούρη: «Πήρα διαζύγιο επειδή δεν του άρεσαν τα φαγητά μου» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

H Δωροθέα Μερκούρη μίλησε για τη ζωή της στην Ιταλία και τη σχέση με τις δύο της κόρες ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που χώρισε με τον Ολλανδό πρώην σύζυγό της. Επίσης, η Γαία μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα της, ενώ εξέφρασε και το παράπονό της.

«Με τον Ολλανδό πρώην σύζυγό μου έκανα τα δυο παιδιά μου και ζούσαμε στην Νέα Υόρκη. Άμα δεν σου αρέσει το φαγητό μου δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Αν δεν σου αρέσει η ιταλική κουζίνα δηλαδή θες να είναι τα πάντα τηγανιτά παραδείγματος χάριν δεν μπορούμε να είμαστε μαζί».

«Πήρα διαζύγιο επειδή δεν του άρεσαν τα φαγητά μου»

Σε ερώτηση για το εάν αυτό είναι ένα τεστ για τον υποψήφιο σύντροφό της, παραδέχθηκε: «Είναι αυτό και τα ζώα. Οι γάτες…». Επίσης, «αν τρώνε πολύ κρέας δεν μπορώ. Δεν είμαι τελείως εναντίον του να τρως κρέας, αλλά περίπου δεν τρώω καθόλου πια».

«Πολύ ψώνιο και χαζή! Θα είστε πάντα μια σκιά...» - Το άγριο κράξιμο στη Δορωθέα Μερκούρη και το ξεσπάσμά της για τα αρνητικά σχόλια στο instagram (photo)

Σε ένα ξέσπασμα προχώρησε η Δωροθέα Μερκούρη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μετά από ένα αρνητικό σχόλιο και το άγριο κράξιμο που δέχτηκε στα social media. Παράλληλα, δείτε εδώ όταν έβαλε "χέρι" στην κόρη της, Γαία.

«Πολύ ψώνιο και χαζή! Θα είστε πάντα μια σκιά...»

«Πολύ ψώνιο και χαζή» ήταν το σχόλιο που έγραψε κάποιος κάτω από ανάρτηση της Δωροθέας Μερκούρη και εκείνη αποφάσισε να το αναδημοσιεύσει δίνοντας τη δική της απάντηση.

«Οι γυναίκες δεν θα προχωρήσουμε όσο έχουμε αυτή την συμπεριφορά η μια με την άλλη.. Θα είμαστε πάντα το αποτέλεσμα ενός ανδροκρατούμενου, πατριαρχικού συστήματος αφού η μια με την άλλη δεν φτιάχνουμε το γυναικείο όραμα. Εσείς θα έχετε πάντα ανάγκη μόνο από την ύπαρξη ενός άνδρα αφού με τις γυναίκες είστε έτσι. Θα είστε πάντα μια σκιά αφού ο φθόνος σας κυριεύει» έγραψε η Δωροθέα Μερκούρη.

Το άγριο κράξιμο στη Δορωθέα Μερκούρη και το ξεσπάσμά της για τα αρνητικά σχόλια στο instagram

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share