Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Κατερίνα Διδασκάλου: «Δεν έκανα ποτέ παρέα με συναδέλφους και αυτό με γλίτωσε από πολλά» (video)

«Αυτό το πάμε για κανα ποτό μετά το γύρισμα δεν υπήρχε για εμένα»

22 Σεπτεμβρίου 2023 18:04
Κατερίνα Διδασκάλου: «Δεν έκανα ποτέ παρέα με συναδέλφους και αυτό με γλίτωσε από πολλά» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Στην μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή και τη συναναστροφή με τους συναδέλφους της μίλησε, με ειλικρίνεια, η Κατερίνα Διδασκάλου όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής στην ΕΡΤ. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της ηθοποιού για την θρησκεία.

«Προσωπικά διαπιστώνω το εξής κάθε μέρα και το λέω και στα νέα παιδιά. “Προσέξτε, μετά την Ορεστιάδα δεν μας ξέρει άνθρωπος”. Δηλαδή όταν το διαπιστώνεις αυτό, κάνεις πραγματικά αυτό που ξέρεις με τον καλύτερο τρόπο. Είσαι ταπεινός και αντιμετωπίζεις τους άλλους σαν συνανθρώπους και όχι σαν τον πρωταγωνιστή ή τον κομπάρσο ή τον παραγωγό. Είμαστε κατ’ αρχάς συνάνθρωποι, αυτό πιστεύω εγώ» τόνισε, αρχικά, η γνωστή πρωταγωνίστρια.

«Δεν έκανα και ποτέ παρέα με ανθρώπους από τον χώρο, με συναδέλφους μου. Δηλαδή ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη επαφή και αυτό με έσωσε από πάρα πολλά πράγματα. Εννοείται πως δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι αλλά, ας πούμε, εγώ δεν μπορούσα ποτέ να πάω σε μπαράκια για να τα πιούμε μετά το γύρισμα ή μετά την παράσταση. Άμα έχε3ις μικρά παιδιά στο σπίτι είναι μια άλλη πραγματικότητα».

«Φυσικά και υπάρχουν εξαιρετικοί συνάδελφοι και στην πορεία των χρόνων έκανα και φιλίες με συναδέλφους. Για παράδειγμα, με ανθρώπους από τις “Άγριες Μέλισσες” έχουμε κρατήσει επαφή. Αυτό που θέλω να πω πραγματικά είναι ότι περνώντας τα χρόνια νιώθω πολύ τυχερή γιατί τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα» πρόσθεσε, ακόμα, η Κατερίνα Διδασκάλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Αγανακτισμένη η Κατερίνα Διδασκάλου για τον 36χρονο στον Πειραιά - «Όπως μαζεύεις το σκουπίδι από κάτω, μάζεψε τη συμπεριφορά σου τη σκουπιδιάρικη» (video)

Η Κατερίνα Διδασκάλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μέρα με χρώμα» της ΕΡτ3 και εκτός από τα όσα είπε για τον εμβληματικό της ρόλο στην «Πόρνη από πάνω», μίλησε για τα γεγονότα που ζούμε το τελευταίο 24ωρο.

Με την ευκαιρία, δείτε την σκηνή της ηθοποιού από το «Μαύρο Ρόδο» που εκθειάστηκε στο Twitter.

«Οι ακραίες συμπεριφορές είναι ένα θέμα που πρέπει να μας προβληματίσει.

Έχουμε την πλημμύρα και ξαφνικά ξυπνάμε το πρωί και σπρώχτηκε ένας άνθρωπος από το καράβι. Και μένεις να αναρωτιέσαι.

Για τον τυφώνα είμαστε ανίκανοι να κάνουμε κάτι.

Όπως μαζεύεις το σκουπίδι από κάτω, μάζεψε τη συμπεριφορά σου τη σκουπιδιάρικη» είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share