Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη αποκαλύπτει την κατάσταση της υγείας του σήμερα

Απάντησε για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα

22 Σεπτεμβρίου 2023 17:55
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη αποκαλύπτει την κατάσταση της υγείας του σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το παρών στο Εφετείο έδωσε σήμερα το πρωί 22/9 η Εβελίνα Βαρσάμη προκειμένου να είναι παρούσα στην εκδίκαση της υπόθεσης του σοβαρού τροχαίου του συζύγου της, Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Η ίδια αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας του σήμερα.

Ο οδηγός του λεωφορείου που παρέσυρε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη προκαλώντας του σοβαρές βλάβες, ζητά από το Εφετείο – αν όχι την αθώωσή του- τη μείωση της ποινής που του έχει επιβληθεί.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου, βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής έξω από το δικαστήριο όπου συνάντησαν τη σύζυγο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

«Θα δούμε το αποτέλεσμα της έφεσης. Ο Κωνσταντίνος βελτιώνεται. Δε μου είπε κάτι για τη σημερινή δίκη» ήταν τα λόγια της Εβελίνας Βαρσάμη.

Δείτε το βίντεο

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: «90% αναπηρία σε όλη τη ζωή του» - Συγκλονίζει ο δικηγόρος του

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δικαιώθηκε για το τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που είχε τα Χριστούγεννα του 2017. Το δικαστήριο με αυτή την απόφαση υποχρεώνει τον οδηγό του λεωφορείου, την ΟΣΥ, και την ασφαλιστική εταιρία σε καταβολή χρηματικής αποζημίωσης ως ικανοποίηση για την ηθική βλάβη.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του γνωστού παρουσιαστή, Αγαμέμνων Τάτσης μίλησε στον Alpha για την απόφαση, αλλά και την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου. «Αποδείχτηκε εν τέλει ότι το λεωφορείο επιχείρησε έναν ελιγμό αντικανονικό από τη δεξιά λωρίδα στην εντελώς αριστερή λωρίδα και με δεδομένο ότι ήταν και το λεγόμενο λεωφορείο –φυσαρμόνικα έκλεισε όλο το ρεύμα στη λεωφόρο Βουλιαγμένη, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος που έκανε τον ελιγμό να μην μπορέσει να αποφύγει την πρόσκρουση» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Και πρόσθεσε: «Το κέντρο ελέγχου αναπηρίας, το κρατικό, επιβεβαίωσε τη μόνιμη βλάβη. ¨Έδωσε πάνω από 90% αναπηρία στον Κωνσταντίνο για την υπόλοιπη ζωή του. Καμία δίκη, καμία αποζημίωση δεν μπορεί να αποκαταστήσει το μέγεθος της βλάβης σε αυτόν τον άνθρωπο και το πόσο έχει πληγεί αυτή η οικογένεια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share