Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

«Ραγίζει» καρδιές η Δώρα Χρυσικού για τον καρκίνο: «Η αλήθεια είναι ότι ζω ανά τρίμηνο»

«Κάθε φορά νιώθω ότι παίρνω μια επέκταση ζωής»

22 Σεπτεμβρίου 2023 16:01
«Ραγίζει» καρδιές η Δώρα Χρυσικού για τον καρκίνο: «Η αλήθεια είναι ότι ζω ανά τρίμηνο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε για πολλά στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά και «ράγισε« καρδιές για την περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο, αναφέροντας ότι ζει ανά τρίμηνο.

«Την ασθένεια την αντιμετώπισα με υπερβολική δύναμη. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, νομίζω ότι εμένα τώρα με έχει βρει η συνειδητότητα του τι πέρασα. Τώρα μου βγαίνει η θλίψη, το «γιατί;», ο θυμός.

Η αλήθεια είναι ότι ζω ανά τρίμηνο και κάθε φορά νιώθω ότι παίρνω μια επέκταση ζωής. Παλεύω πάρα πολύ με τον φόβο, άλλοτε νικάω εγώ, άλλοτε όμως νικάει ο φόβος», εξομολογήθηκε η Δώρα Χρυσικού.

«Δεν πιστεύω ούτε στο ποτέ, ούτε στο για πάντα. Πιστεύω ότι κερδίζουμε μικρές στιγμές απλώς για όσο μπορώ να είμαι γερή και για όσο αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο, τον σύντροφό μου, και όσο με αγαπάει κι αυτός φυσικά. Βαδίζουμε στο μαζί», είπε η Δώρα Χρυσικού αναφερόμενη στον σύντροφό της.

Δείτε το βίντεο

Σοκάρει η Δώρα Χρυσικού: «Ήθελα να κάνω τη διαθήκη μου» - Η ανατριχιαστική περιγραφή των συναισθημάτων της όταν διαγνωστηκε με καρκίνο

Η Δώρα Χρυσικού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς του Mega, Γη της ελιάς, διαγνώστηκε με καρκίνο και έχει μιλήσει αρκετές φορές για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε προκειμένου να δώσει δύναμη και σε άλλους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα υγείας.

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε για την περιπέτεια υγείας της στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και στο PodCast της. Παράλληλα, το δικό της μήνυμα σε όσους δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο θέλησε να στείλει η Μαρία Πολύζου.

«Σκέφτηκα αμέσως τον θάνατο. Έχω βιώσει τον καρκίνο γιατί όλη μου η οικογένεια έχει φύγει από αυτήν την ασθένεια. Η τελευταία εικόνα που έχω από τον πατέρα μου είναι να του κρατώ γάζες μέσα στο νοσοκομείο και να μου ζητά βοήθεια.

Μου έλεγε σώσε με. Είχε καρκίνο στο πάγκρεας κι ουσιαστικά έφυγε από οργανική ανεπάρκεια. Μετά από αυτό δεν τον ξαναείδα. Είδα τον παππού μου να λιώνει και την γιαγιά μου να έχει μείνει 50 κιλά και να την καθαρίζω. Έχω μία πολύ αγριευτική εικόνα».

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε: «Όταν ανοίγεις μια κοιλιά, οι γιατροί μου είπανε ότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι δεν θέλω να κάνω την επέμβαση, αλλά τη διαθήκη μου.

Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι είπα στη μητέρα μου πως δεν θέλω να φύγει ο σύντροφός μου από το σπίτι γιατί είναι δικό μου και η δεύτερη ήταν ότι είπα στην αδερφή μου πως αν πεθάνω, θέλω να προσέχεις τη μαμά» αποκαλύπτοντας έτσι τις πρώτες σκέψεις της όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share