Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

«Βόμβα» από Γιώργο Λιάγκα: «Ήμουν με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη εκείνο το βράδυ, δεν το έχω πει ποτέ»

«Ήμασταν μαζί σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα...»

22 Σεπτεμβρίου 2023 13:31
«Βόμβα» από Γιώργο Λιάγκα: «Ήμουν με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη εκείνο το βράδυ, δεν το έχω πει ποτέ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιάγκας έριξε «βόμβα» και αποκάλυψε για πρώτη φορά στο Πρωινό, πως το βράδυ του σοβαρού ατυχήματος που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ήταν μαζί και δεν το έχει πει ποτέ μέχρι τώρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής: «Ήμουν μαζί του εκείνο το βράδυ, δεν το έχω πει ποτέ. Ήμασταν μαζί σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα μια μεγάλη παρέα. Ήταν πορτιέρης στο συγκεκριμένο μαγαζί. Μετά είπαν πως θα πάνε σε άλλο μαγαζί, αλλά εγώ δούλευα το πρωί και δεν τους ακολούθησα. Ήμασταν μαζί, γελάγαμε, μιλάγαμε. Την ίδια ώρα αυτές είναι οι εξελίξεις για την υγεία του.

«Την άλλη μέρα το πρωί ξυπνάω και μαθαίνω την είδηση. Είναι θαύμα ότι ζει και όχι μόνο ότι ζει. Έδιναν πιθανότητες οι γιατροί να ζήσει και να είναι φυτό. Είναι απόλυτα λειτουργικός. Τον έχω δει, έχω μιλήσει. Είναι ο άνθρωπος εξαιρετικά καλά για όλο αυτό που του συνέβη».

Δείτε το βίντεο

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ανατριχιάζει η σύζυγός του - «Και όμως είσαι ακόμα εδώ και το παλεύεις...» (photo)

Η θεραπεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και η αγαπημένη του σύζυγος, Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία δεν έχει φύγει από το πλευρό του από την πρώτη κιόλας μέρα που έγινε το τροχαίο, έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

O παρουσιαστής υποβλήθηκε σε νέο χειρουργείο πριν από μερικές μέρες και έτσι, η Εβελίνα Βαρσάμη έκανε έναν απολογισμό των όσων έχουν γίνει από τη μέρα του τροχαίου.

Η ανάρτηση της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

«Απολογισμός τροχαίου 24/12/2017

Σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις,

2 μήνες εντατική,

2 διασωληνωσεις,

Απώλεια 25 κιλών,

2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης,

7 χειρουργεία στο κεφάλι,

1 χειρουργείο στα μάτια

1 χειρουργείο στο λαιμό,

1 χειρουργείο στους αχίλλειους τένοντες ,

1 χειρουργείο στο χέρι , ορθοδοντική θεραπεία 2 χρόνων και φυσικά συνεχίζουμε με φυσικοθεραπείες, εργοθεραπειες και λογοθεραπειες

Κι όμως είσαι ακόμα εδώ και το παλεύεις... είσαι Μαχητής Κωνσταντίνε μου γι'αυτο Σ'ΑΓΑΠΩ!!», έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη στο Facebook.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share