Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

Ρομαντικός ο Στέφανος Κασσελάκης: «Ο Τάιλερ μου έδειξε τι πάει να πει...»

«Είναι ένα παιδί με χρυσή καρδιά και είναι τιμή μου που τον έχω δίπλα μου»

22 Σεπτεμβρίου 2023 13:03
Ρομαντικός ο Στέφανος Κασσελάκης: «Ο Τάιλερ μου έδειξε τι πάει να πει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε στον ΑΝΤ1 για τον σύντροφό του και την απόφαση που έχουν λάβει να μείνουν στην Ελλάδα. Όπως φαίνεται ο ίδιος είναι αρκετά ρομαντικός, δηλώνοντας δημόσιο ότι ο Τάιλερ του έδειξε τι πάει να πει ενσυναίσθηση.

«Η εικόνα μου είναι ανούσια στον απλό Έλληνα πολίτη που θέλει έναν άνθρωπο να τον ακούει και να του λύνει τα προβλήματα του. Εδώ είναι η πατρίδα μου και θέλω να οδηγήσουμε σε μια παρακαταθήκη για την επόμενη γενιά, όπως έκανε και ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι οικογενειακή απόφαση, το αποφασίσαμε μαζί με τον Τάιλερ», προσέθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης. Με την ευκαιρία, δείτε το αυτοκίνητο που οδηγεί.

Σε ερώτηση για τον Τάιλερ Μακμπεθ και την επαγγελματική του ιδιότητα είπε ότι «ο τίτλος που έχει στις ΗΠΑ είναι αντίστοιχος με αυτόν του παθολόγου – γενικού ιατρού στην Ευρώπη. Μπορεί να κάνει επεμβάσεις, μπορεί να συνταγογραφήσει, ήταν και νοσηλευτής. Έχει περάσει χρόνια στις ΜΕΘ επί κορονοϊού και χωρίς να πάρει απολαβές και μπόνους στο τέλος της χρονιάς. Είναι καταξιωμένος άνθρωπος για την ιατρική». Ο Στ. Κασσελάκης είπε επιπλέον «Ο Τάιλερ μου έδειξε τι πάει να πει πραγματική ενσυναίσθηση: το πως μιλούσε στους ασθενείς που ήταν στις ΜΕΘ και ήταν σε κώμα, γιατί είπε ότι μπορεί κάποια στιγμή να ξυπνήσουν. Και όντως μια ασθενής ξύπνησε και είπε θυμάμαι τα πάντα που μου έλεγε και έγραψε ένα βιβλίο που ήταν αφιερωμένο σε εκείνον. Είναι ένα παιδί με χρυσή καρδιά και είναι τιμή μου που τον έχω δίπλα μου».

Αν κερδίσει στις εκλογές της Κυριακής και γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όπως είπε θα υπάρξει «δυνατή προοδευτική αντιπολίτευση, θα αποκαλύπτουμε την κακοδιαχείριση από τη Νέα Δημοκρατία και θα βγάζουμε μπροστά το δικό μας πρόταγμα για να φέρουμε Δικαιοσύνη».

Ερωτηθείς για τη μεταστροφή στελεχών που τις τελευταίες ημέρες δηλώνουν ότι στηρίζουν εκείνον, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «δεν υπάρχουν στρατόπεδα, υπάρχει ένα στυγνό δεξιό πρόσωπο και από την άλλη πλευρά είμαστε εμείς που θέλουμε να χτίσουμε κοινωνικό κράτος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share