Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Κόλαφος η Μαριάντα Πιερίδη: «Μπορεί να βγαίνει ο σύζυγος σε όσες εκπομπές θέλει»

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον σύζυγό μου. Μου στέλνει μηνύματα τώρα»

21 Σεπτεμβρίου 2023 17:33
Κόλαφος η Μαριάντα Πιερίδη: «Μπορεί να βγαίνει ο σύζυγος σε όσες εκπομπές θέλει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο μετά την εξομολόγηση που έκανε η Μαριάντα Πιερίδη στην Super Κατερίνα για την κρίση στον γάμο της, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και στην Σοφία Μανουσακίδου για την κατάσταση ανάμεσα σε εκείνη και στον σύζυγο της. Η ίδια ήταν κόλαφος, τονίζοντας ότι ο σύζυγός της μπορεί να βγαίνει σε όσες εκπομπές θέλει.

«Το έκανα για να μην αφήνω να υπάρχει αυτή η παραφιλολογία σε sites και εκπομπές. Ξεκαθάρισα λίγο την κατάσταση, από εκεί και πέρα προχωράμε και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Τα παιδιά, αν και δε μιλάνε συχνά για να εκφράσουν αυτά που σκέφτονται, αλλά τα καταλαβαίνουν όλα από όσο ξέρω τον δικό μου γιο τουλάχιστον. Με την ευκαιρία δείτε για ποιο λόγο έγινε έξαλλη η Μαριάντα Πιερίδη.

Θέλω να τον έχω όσο το δυνατόν περισσότερο προστατευμένο. Όπως καταλαβαίνεις, είναι ένα παιδάκι που είναι σε μια ηλικία που μπαίνει στο διαδίκτυο και γι’ αυτό ήθελα με την ανάρτηση που έκανα να βάλω μια μικρή τάξη» ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Άσε τα προσωπικά. Τα προσωπικά θα μείνουν προσωπικά. Ήταν ένα τσουνάμι… Μπορεί να βγει (σ.σ. ο σύζυγος) σε όσες εκπομπές θέλει, να κάνει ό,τι θέλει, δε μπορώ να του πω κάτι, ας κάνει αυτό που αισθάνεται, αρκεί να το ξέρω. Δε ξέρω τι θα γίνει με τον σύζυγό μου. Μου στέλνει μηνύματα τώρα» πρόσθεσε η Μαριάντα Πιερίδη.

Δείτε το βίντεο

Μαριάντα Πιερίδη: Η πρώτη αντίδραση του συζύγου της

Το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν οι φήμες πως η Μαριάντα Πιερίδη και ο σύζυγός της Δημήτρης Κατριβέσης περνούν κρίση στον γάμο τους. Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του γνωστού σεφ στις φήμες για διαζύγιο και τι απάντηση έδωσε η τραγουδίστρια;

Μέχρι στιγμής η γνωστή τραγουδίστρια δεν επιθυμεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αυτές τις φήμες, ωστόσο ο καταξιωμένος σεφ θέλησε να απαντήσει στις φήμες χωρισμού μέσα από την εκπομπή «Πρωινό».

«Και γιατί δεν ρωτάς τους ίδιους που γράφουν για τον χωρισμό, γιατί την ίδια απορία έχω και εγώ. Το ότι δουλεύουμε πολύ, τι σημαίνει; Τέλος πάντων πέρα από τη δυσκολία ότι δεν προλαβαίνουμε να βρεθούμε και βρισκόμαστε μια μέρα στην εβδομάδα που έχουμε τα ρεπό μας, δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να πουν. Ο Γιώργος είναι στην Τήνο συνέχεια. Αφού έκανα διακοπές εγώ στην Τήνο ή δούλευα στην Τήνο… Δεν έχω να απαντήσω κάτι προς Θεού. Ούτε το έκανα ποτέ, ούτε πρόκειται να το κάνω τώρα για την προσωπική μου ζωή να αναφερθώ» απάντησε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Κατριβέσης.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share