Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Σύλβια Δεληκούρα: «Μου έστελναν δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί. Με έφαγαν ζωντανή» - Τα κακεντρεχή σχόλια που δέχθηκε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης (Video)

«Ο κόσμος έχει μία τάση να κρίνει και να κακολογεί. Η κακία είναι πολύ εύκολη»

21 Σεπτεμβρίου 2023 17:02
Σύλβια Δεληκούρα: «Μου έστελναν δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί. Με έφαγαν ζωντανή» - Τα κακεντρεχή σχόλια που δέχθηκε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Σύλβια Δεληκούρα μίλησε για τα κακεντρεχή σχόλια που δέχθηκε όταν σε συνέντευξή της περιέγραψε ένα περιστατικό από τη γέννηση του παιδιού της με χιουμοριστικό τρόπο. Επίσης, η Σύλβια Δεληκούρα είχε μιλήσει στο Happy Day για τον σύζυγό της και τον γιο της και έκανε μια αποκάλυψη για τη στιγμή που της έσπασαν τα νερά.

«Μου έστελναν δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί. Με έφαγαν ζωντανή»

«Με έφαγαν ζωντανή. Ο κόσμος έχει μία τάση να κρίνει και να κακολογεί. Η κακία είναι πολύ εύκολη. Όταν το είπα αυτό, το είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου», ανέφερε αρχικά η Σύλβια Δεληκούρα.

«Εγώ ήξερα τι ώρα θα γεννήσω, γιατί πήγα για καισαρική. Είχα κάνει πλάκα στη μαία, κλειδώθηκα στο μπάνιο και της είχα πει να με αφήσει να περάσουν 15-20 λεπτά. Δεν ήμουν σε οδύνες, για να καθυστερώ τη γέννηση. Θα ήταν και τρελό αυτό», περιέγραψε η Σύλβια Δεληκούρα.

«Είχα στεναχωρηθεί τόσο πολύ. Ενώ δεν στεναχωριέμαι όταν γράφουν γενικά, αυτό με ενόχλησε. Μου έγραφαν: δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί… και άλλα χειρότερα. Θυμάμαι έκλαιγα και έλεγα: δε μπορεί να είναι τόσο κακός ο κόσμος», εξομολογήθηκε η Σύλβια Δεληκούρα.

«Με ενόχλησε που έλεγαν για το παιδί. Πολύ κακία ρε παιδί μου», σημείωσε κλείνοντας η Σύλβια Δεληκούρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share