Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

Το πήρε απόφαση η Κατερίνα Καινούργιου: «Δε με ενδιαφέρει πια να...» (Video)

Ο απίστευτος λόγος που ήθελε να συγκατοικήσει

21 Σεπτεμβρίου 2023 16:00
Το πήρε απόφαση η Κατερίνα Καινούργιου: «Δε με ενδιαφέρει πια να...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τον απίστευτο λόγο για τον οποίο θα ήθελε να συγκατοικήσει με κάποιον, αποκάλυψε σήμερα 21/9 η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της. Επίσης, πριν λίγες ημέρες πλάνταξε στα κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δε με ενδιαφέρει πια να...» - Ο απίστευτος λόγος που ήθελε να συγκατοικήσει

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως φοβάται τις κατσαρίδες και θα ήθελε να συζήσει με κάποιον για να τις σκοτώνει.

«Δε με ενδιαφέρει πια να παντρευτώ. Το έχω εγκαταλείψει αυτό το όνειρο. Αλλά, ένας από τους λόγους που θέλω να συγκατοικήσω με κάποιον είναι για να σκοτώνει τις κατσαρίδες.

Νιώθω ανασφάλεια αν είμαι μόνη μου. Μια φορά τώρα, στο σπίτι μου στο κέντρο πέρυσι, η οποία μπήκε από το πλυντήριο πιάτων, και πήρα τον αδελφό μου. Έπαθα… Κλέφτης να έμπαινε, νομίζω πιο χαλαρή θα ήμουν. Είχε φτερά» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν τον θέλω ερωτικά. Σαν φίλη μου τον βλέπω...»: «Άστραψε και βρόντηξε» η Κατερίνα Καινούργιου για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο (video)

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είχε όρεξη να… πειράξει την Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντάς της πόσο ωραία θα ταίριαζε να ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα δεν φάνηκε να συμφωνεί, τονίζοντας πως οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι. Ο διάλογος, βέβαια, στον αέρα της εκπομπής ήταν απολαυστικός!

«Το να τα φτιάξεις με τον Ουγγαρέζο στο είχα πει από πέρσι. Θα κάνατε μία πολύ ωραία οικογένεια, θα είστε και οι δύο πολύ καλοί γονείς, θα κάνατε τουλάχιστον 2-3 παιδάκια» ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Και έναν ψυχίατρο δίπλα! Ήμασταν πολύ φίλοι, ξέρω τα προσωπικά του, ξέρει τα προσωπικά μου. Δεν γίνεται. Δεν μου κάνει τίποτα, καθόλου! Σαν φίλη μου το βλέπω. Έχεις δει το γούστο μου; Παιδιά πάτε καλά; Πιστεύετε ότι γουστάρω τον Ουγγαρέζο; Είμαστε σαν φίλες» αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εσύ κάνε ένα βράδυ έρωτα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και θα δεις τι θα γίνει!» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την παρουσιάστρια να μη κρύβει τη… δυσαρέσκειά της.

«Μπορεί να έχω κάτι στη ζωή μου και να μην το ξέρει κανείς» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share