Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Εγώ με τα αδέρφια μου ζούμε από ένα θαύμα - Πιστεύω πολύ στον Θεό»

«Η πίστη είναι κινητήριος δύναμη»

21 Σεπτεμβρίου 2023 15:59
Κωνσταντίνος Αργυρός: «Εγώ με τα αδέρφια μου ζούμε από ένα θαύμα - Πιστεύω πολύ στον Θεό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε μιλήσει στην Φαίη Σκορδά και στο «Πρωινό μας» για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην καριέρα του, στην οικογένειά του και στην πίστη του στον Θεό, ενώ αποκάλυψε ότι αυτός και τα αδέρφια του ζούνε από θαύμα. Την ίδια στιγμή, αυτή είναι απάντησή του στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να γίνεται πατέρας.

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Πιστεύουμε ότι γίνονται θεϊκά πράγματα»

«Πιστεύω στον Θεό… Εγώ με τα αδέρφια μου ζούμε από θαύμα, γεννηθήκαμε από θαύμα. Πιστεύουμε ότι γίνονται θεϊκά πράγματα. Η πίστη είναι κινητήριος δύναμη», τόνισε ο τραγουδιστής στην αρχή της κουβέντας του με την οικοδέσποινα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΙ. Όπως είναι γνωστό, ο Κωνσταντίνος μαζί με τα αδέρφια του, Παύλο και Κατερίνα ήταν τα πρώτα τρίδυμα αδέρφια που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Έχω ξεκινήσει ψυχανάλυση»

Ακόμα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξομολογήθηκε στη Φαίη Σκορδά ότι έχει δεχτεί πρόταση να ασχοληθεί με την πολιτική, και σημείωσε ότι δεν θα ήθελε να αναφέρει την παράταξη που τον προσέγγισε.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τόνισε ότι η σχέση του με την οικογένειά του είναι πολύ καλή, αλλά θα ήθελε να τους βλέπει περισσότερο.

«”Κοίτα να είναι γεμάτη η ψυχή σου”, μου λένε οι γονείς μου. Ο αδερφός μου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, όπως και η αδερφή μου. Θα χαρούν να με δουν να κάνω οικογένεια. Δεν είμαι ποτέ μόνος μου… Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω για την προσωπική ζωή μου. Να νιώσω ασφάλεια».

Σε άλλο σημείο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δήλωσε πως έχει ξεκινήσει ψυχανάλυση και μάλιστα ανέφερε ότι τον έχει βοηθήσει. «Νιώθω γεμάτος από τις εμπειρίες και τα “θέλω μου”… Κάποια στιγμή θέλω να καταφέρω να κάνω οικογένεια», υπογράμμισε.

Ακόμα, αναφέρθηκε στα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που δέχεται, στον Σάκη Ρουβά και τη συνεργασία τους, τον 50 CENT, το Fame Story αλλά και στους παιδικούς φίλους του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share