Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Δεν ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά» - Η αποκάλυψη της Λένας Δροσάκη μετά το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

«Από τα πλούτη διαλέγω τις σχέσεις, τους αληθινούς δεσμούς, την αγάπη, την αγκαλιά, το μοίρασμα»

20 Σεπτεμβρίου 2023 23:11
«Δεν ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά» - Η αποκάλυψη της Λένας Δροσάκη μετά το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος Tv, με αφορμή τον ρόλο της στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Ο Πρώτος από Εμάς, και πέρα από την καριέρα της και τα σχέδιά της, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή. Επίσης, στην περίοδο που το διαζύγιό του με τη Λένα Δροσάκη ήταν το θέμα των ημερών για τις ψυχαγωγικές εκπομπές, αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η ίδια βρέθηκε στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του ξαφνικού διαζυγίου της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, καθώς πέρασαν μαζί τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμο, ενώ απέκτησαν έναν γιο, στον οποίο έχουν και οι δύο τρελή αδυναμία. Δεν δίστασε, όμως, να μιλήσει για το ζήτημα αυτό, εξηγώντας πως είναι η καθημερινότητά της μετά τον χωρισμό.

«Δεν ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά»

«Δεν ήμουν ποτέ η γυναίκα που ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά, ήρθε και με διάλεξε ο Αναστάσης! Από τα πλούτη διαλέγω τις σχέσεις, τους αληθινούς δεσμούς, την αγάπη, την αγκαλιά, το μοίρασμα», είπε αρχικά.

Και έπειτα εξομολογήθηκε για τη νέα σελίδα στη ζωή της: «Η ζωή προχωρά, κυλά, μας εξελίσσει, μας μαθαίνει να επιβιώνουμε, να μεγαλώνουμε και να απολαμβάνουμε. Τη χαίρομαι λοιπόν με τον Αναστάση μου».

Η αποκάλυψη της Λένας Δροσάκη μετά το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Ο γιος σας πόσο σας άλλαξε ως άνθρωπο; Θα τολμήσω να σας ρωτήσω και ως επαγγελματία, λόγω της μεγαλύτερης ευαισθησίας που αποκτά μια γυναίκα όταν γίνεται μητέρα.

«Άλλη μια δύσκολη ερώτηση. Νιώθω πως ήμουν ένας άνθρωπος που ήδη είχα μπει στον δρόμο της εσωτερικής αναζήτησης, να φωτίσω τα σκοτεινά μου σημεία, να με αποδεχτώ, να με αγαπήσω, να αναζητήσω αυτό που μου αξίζει, να θέσω όρια και ήρθε ο Αναστάσης και με βοηθάει να κάνουμε μαζί αυτή τη διαδρομή», απάντησε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share