Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Αμάντα: «Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Έλεγα στη μαμά μου ορκίσου μου ότι δεν θα πεθάνω» - Συγκλόνισε η παίκτρια του My Style Rocks (Video)

«Έχω μάθει να αγαπώ το αυτοάνοσό μου»

20 Σεπτεμβρίου 2023 18:42
Αμάντα: «Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Έλεγα στη μαμά μου ορκίσου μου ότι δεν θα πεθάνω» - Συγκλόνισε η παίκτρια του My Style Rocks (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Αμάντα εξομολογήθηκε στο My Style Rocks την περιπέτεια της υγείας της, με την σκλήρυνση κατά πλάκας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να την επηρεάσει σημαντικά ακόμη και σε αυτά που επέλεγε να φορέσει λόγω της χορήγησης κορτιζόνης.

Διαβάστε επίσης: Διονυσία Κουκίου: Ποιο είναι το μοντέλο που δεν αντέχει της "γυναίκες β' διαλογής" - Η σχέση με τον δολοφονημένο πυγμάχο Τάσο Μπερδέση και οι έρωτες με Σπαλιάρα και "βασιλιά των τσιγγάνων"

«Όταν είχα έρθει παλιά στο παιχνίδι, μου λέγατε ότι κρύβεις το σώμα σου και φαίνονται βαριά τα πόδια σου. Εγώ τότε είχα περάσει μία περιπέτεια στην υγεία μου, ένα αυτοάνοσο που έχω. Για εμένα είναι σοκ. Υπάρχει και πάντα θα το έχω. Για εμένα ήταν κάτι πολύ δυνατό και μετά τον θάνατο του μπαμπά μου, ήταν το μεγαλύτερο σοκ στη ζωή μου. Άρχισα να κρύβομαι και μου έμεινε. Η κορτιζόνη στον οργανισμό μένει 12 με 18 μήνες».

«Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Έλεγα στη μαμά μου ορκίσου μου ότι δεν θα πεθάνω»

«Τώρα πια που έχει αλλάξει το σώμα μου και έχω μάθει να αγαπώ και το αυτοάνοσό μου. Έχω αποφασίσει να αλλάξω αυτό που μου λέγατε από τότε, να μην το κρύβω γιατί έχω ένα ωραίο σώμα, καλογυμνασμένο. Σε αυτήν την πενταετία εγώ ήμουν συνέχεια με layers για να μη το βλέπω. Έπαιρνα τη μαμά μου και της έλεγα ορκίσου μου ότι δεν θα πεθάνω, έχω ένα παιδί. Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share