Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

4+1 διάσημοι Έλληνες που βίωσαν το θαύμα χάρη στην πίστη τους στο Θεό - Νίκος Κουρκούλης, Κώστας Χαρδαβέλλας, Κωστής Σαββιδάκης και Ρούλα Κορομηλά ανατριχιάζουν με όσα έζησαν (Video)

«Ήταν τέτοια η ένταση της παράκλησης μου που ένιωθα ένα χτύπημα στο στήθος»

20 Σεπτεμβρίου 2023 17:05
4+1 διάσημοι Έλληνες που βίωσαν το θαύμα χάρη στην πίστη τους στο Θεό - Νίκος Κουρκούλης, Κώστας Χαρδαβέλλας, Κωστής Σαββιδάκης και Ρούλα Κορομηλά ανατριχιάζουν με όσα έζησαν (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ιστορίες διάσημων Ελλήνων που βίωσαν το θαύμα χάρη στην πίστη τους στον Θεό είχε παρουσιάσει η εκπομπή «Πάμε Δανάη». Νίκος Κουρκούλης, Κώστας Χαρδαβέλλας, Κωστής Σαββιδάκης και Γιώργος Θεοφάνους για τα όσα έζησε η Ρούλα Κορομηλά, ανατριχιάζουν.

Διαβάστε επίσης: Απόλυτη ψυχική καταρράκωση - 4+1 διάσημοι Έλληνες που έχασαν τα παιδιά τους και βυθίστηκαν στο πένθος

Ο Νίκος Κουρκούλης είχε περιγράψει την περιπέτεια που έζησε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο. «Μετά από μια οξεία παγκρεατίτιδα, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ένα πρόβλημα στην κεφαλή του παγκρέατος. Ήταν καρκίνος. Εντελώς ξαφνικά ένας φίλος μου με παρακίνησε να πάμε για πρώτη φορά στο Άγιο Όρος. Έκανα το Πάσχα εκεί και μετά κατέβηκα στην Αθήνα. Διένυα την τρίτη περίοδο εξετάσεων και τότε διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε τίποτα. Μου είπαν ότι πρόκειται για περίπτωση αυτοΐασης», δήλωσε συγκινημένος ο τραγουδιστής.

Ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης είχε αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας του, το οποίο διαπίστωσε μετά την επίσκεψή του σε ναό. «Πήγαινα πολύ συχνά στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό. Εκεί ο πατέρας Δημήτριος που έχει τον θαυματουργό Σταυρό, κατά διαστήματα ευλογεί τον κόσμο. Κάποια στιγμή με σταύρωσε και έμενα και κόλλησε ο Σταυρός στην πλάτη μου. τότε μου είπε: “πήγαινε να κάνεις ακτινογραφία στο συγκεκριμένο σημείο”. Εγώ έκανα την ακτινογραφία και όντως βρήκαν κάτι. Δόξα τω Θεώ “έπεσα” σε καλά χέρια και πήγαν όλα καλά», αποκάλυψε.

«Ήταν τέτοια η ένταση της παράκλησης μου που ένιωθα ένα χτύπημα στο στήθος»

Για την περιπέτειά του με τον καρκίνο έχει μιλήσει και ο Κώστας Χαρδαβέλλας. «Όταν πήγαμε στην Πάρο ένιωθα την ανάγκη να πάω να προσευχηθώ. Ήξερα ότι έχω καρκίνο, μου το είχαν πει ήδη. Πήγα και προσευχήθηκα στην Παναγιά την Εκατονταπυλιανή. Έμεινα απέναντι της και της είπα: “βοήθησε με να το αντιμετωπίσω και να ζήσω”. Ήταν τέτοια η ένταση της παράκλησης μου που ένιωθα ένα χτύπημα στο στήθος. Ένιωσα ότι υπάρχει μία θεία προστασία στη μάχη που θα έδινα», τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Βγαίνοντας από την εκκλησία, ήταν δίπλα μου μία μαυροφορεμένη γυναίκα και μου είπε: “αυτό το κράτησα για εσένα”, δίνοντας μου κάτι σαν φυλαχτό. Πήρα στο χέρι μου το φυλαχτό και το κοιτούσα. Μόλις σήκωσα το κεφάλι μου για να την ευχαριστήσω, η γυναίκα αυτή είχε εξαφανιστεί», περιέγραψε.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε δημόσια για το θαύμα που βίωσε η Ρούλα Κορομηλά. «Παιδιά ήταν τόσο άρρωστο αυτό το κορίτσι. Μετά από τόσες προσπάθειες για να κάνει παιδί. Φύγαμε και πήγαμε μαζί το βράδυ στη Σουρωτή, στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου και καθίσαμε μαζί με την ηγουμένη και τις καλόγριες, κάναμε μία παράκληση και η Ρούλα σηκώθηκε γιατί ήταν ακόμα στο αναπηρικό καρεκλάκι», ανέφερε ο συνθέτης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share