Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

Απλός άνθρωπος ο Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το σπίτι του στον Νέο Κόσμο (photos)

Πού μένει το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών;

20 Σεπτεμβρίου 2023 11:16
Απλός άνθρωπος ο Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το σπίτι του στον Νέο Κόσμο (photos)
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε σαν κομήτης στην πολιτική σκηνή της χώρας και προκάλεσε πολλά ερωτηματικά για το ποιόν του. Ο ίδιος φαίνεται πως είναι ένας απλός άνθρωπος, καθώς μένει σε ένα σπίτι στον Νέο Κόσμο και όχι σε κάποια βίλα στα βόρεια προάστια, Με την ευκαιρία, δείτε το αυτοκίνητο που οδηγεί.

Ρεπόρτερ και δημοσιογράφοι βρέθηκαν έξω από το σπίτι του που είναι στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου ο Στέφανος Κασσελάκης να τους παραχωρήσει κάποια δήλωση.

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε φωτογραφίες από το σπίτι του και σας τις παρουσιάζει.

σπίτι Στέφανου Κασσελάκη στο Νέο Κόσμο

σπίτι Κασσελάκη Νέος Κόσμος

Αποκαλυπτικός πατέρας Κασσελάκη: «Ο Στέφανος είχε ταμπέλα στο γραφείο του που έλεγε "χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού"» (video)

Τη θριαμβευτική νίκη του γιου του στον α' γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία του κόμματος σχολίασε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη.

Μάλιστα, ο πατέρας του, Θεόδωρος Κασσελάκης, αποκάλυψε στο MEGΑ μερικές άγνωστες ιστορίες από την παιδική ηλικία του γιου του.

«Ο Στέφανος από μικρό παιδί είχε μία ταμπέλα στο γραφείο στο σπίτι μας κι έλεγε “χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού”. Από μικρός είχε αυτό το μεράκι», δήλωσε.

Στη συνέχεια, ο Θεόδωρος Κασσελάκης αναφέρθηκε στα στοιχεία εκείνα του γιου του που του δίνουν τα απαραίτητα εφόδια για να διεκδικήσει την πρωτιά στον β’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τελείωσε το καλύτερο κολλέγιο της Αμερικής, που πέρασαν τα μεγαλύτερα ονόματα και ήρθε στην Ελλάδα. Ήταν διαρκώς στην πολιτική, θεωρώ ότι είναι ένα αξιόλογο στέλεχος, ένα αξιόλογο παιδί. Θεωρώ ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά».

«Έχει πολύ καλό σχεδιασμό, όλα είναι δικά του. Εγώ δεν ανακατεύομαι. Πρώτα απ’ όλα, έχει σπουδάσει σε αυτόν τον τομέα, έχει περάσει από όλες τις χώρες του κόσμου. Μπορεί να κάνει σοβαρή δουλειά στην Ελλάδα και τον κόσμο».

«Είναι εξαιρετικός, μαθαίνει γρήγορα και δεν προβάλεται. Αυτοί που λένε ότι έχουν πολιτική εμπειρία τους σέβομαι, αλλά υπάρχουν και οι νέοι που έχουν πολύ καλό network», συμπλήρωσε.

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη είναι βέβαιος ότι ο γιος του θα τα πάει καλά στον β’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ και θα μπορέσει να διοικήσει, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο εάν τον έχει στενοχωρήσει η κριτική που δέχεται ο γιος του.

«Εμείς σεβόμαστε και τις σχέσεις των ανθρώπων και θέλω να πω ότι στην πράξη θα τα αποδείξει όλα. Όλη η στενοχώρια θα ξεπεραστεί με τα καλά αποτελέσματα, τη δουλειά κι όλα θα ξεχαστούν. Βλέπουμε θετικά και σε βάση long term», δήλωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share