Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Παπαδάκης: «Ξεπερνάμε τα όρια της ελαφρότητας» - "Καταπέλτης" για τα «αποκλειστικά» με τις πίτσες και τα μπουρμπουάρ του Στέφανου Κασσελάκη

Το "καρφί" για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

19 Σεπτεμβρίου 2023 09:31
Γιώργος Παπαδάκης: «Ξεπερνάμε τα όρια της ελαφρότητας» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

"Καταπέλτης" ήταν σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης για τα «αποκλειστικά» με τις πίτσες και τα μπουρμπουάρ του Στέφανου Κασσελάκη. Μάλιστα, ο πατέρας του, Θεόδωρος Κασσελάκης, αποκάλυψε στο MEGΑ μερικές άγνωστες ιστορίες από την παιδική ηλικία του γιου του.

Ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα, σχολίασε αρνητικά το γεγονός πως οι δημοσιογράφοι ασχολούνται με αυτού του είδους τα γεγονότα, χλευάζοντας εκείνους που προσπαθούν να έχουν τέτοια "αποκλειστικά".

«Ξεπερνάμε τα όρια της ελαφρότητας»

«Παρήγγειλε πίτσες και "είχαμε αποκλειστική συνέντευξη" λέγανε κάποιοι με τον ντελιβερά. Έχω την εντύπωση ότι ξεπερνάμε τα όρια της ελαφρότητας», είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στις εκπομπές χθες, εκείνος που είχε αποκλειστική συνέντευξη για τι μπουρμπουάρ και τις πίτσες ήταν ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Καταπέλτης o Γιώργος Παπαδάκης για τα «αποκλειστικά» με τις πίτσες και τα μπουρμπουάρ του Στέφανου Κασσελάκη

Σπύρος Παπαδόπουλος για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν είναι πολύ κολακευτικό αυτό για την Αριστερά - Κι εσείς που είχατε ιδέα, όμως, τι κάνατε;» (Video)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ, «Κάνε ότι Κοιμάσαι», για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, βρέθηκε τη Δευτέρα (18/9) στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Στέφανο Κασσελάκη που ήρθε πρώτος στις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πολιτικό ον εξακολουθώ και προσπαθώ να είμαι, αλλά δεν εμπλέκομαι με κόμματα. Αμήχανος είμαι κι εγώ, γιατί δεν είναι και πολύ κολακευτικό αυτό για την Αριστερά», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Από την άλλη είναι ένα μάθημα για όλους μας, γιατί μπήκε ένας άνθρωπος και μίλησε πρακτικά, χωρίς ιδεολογήματα και πομφόλυγες και τον ακολούθησε αμέσως ο κόσμος. Ένας άνθρωπος που πριν από έναν μήνα δεν τον γνωρίζαμε», πρόσθεσε.

«Δεν είναι πολύ κολακευτικό αυτό για την Αριστερά - Κι εσείς που είχατε ιδέα, όμως, τι κάνατε;»

«Αυτό είναι και λίγο απαξίωση των μέχρι τώρα μεθόδων και νοοτροπιών. Του καταλογίζουν πολλοί ότι κατέβηκε από τον ουρανό και μέχρι προχθές δεν είχε ιδέα. Ε και εσείς που είχατε ιδέα, όμως, τι κάνατε; Αυτός τουλάχιστον ήρθε και τον προτίμησε ο κόσμος. Μήπως αυτό είναι μία απαξίωση για εσάς; Μήπως κάτι δεν αρέσει σε αυτό που κάνετε εσείς;», αναρωτήθηκε.

«Αποδείχθηκε ότι καλά τα λέμε, τι κάνουμε όμως; Εκεί αποδείχθηκε το πρόβλημα. Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς ψηφίζω με βάση την ιδεολογία μου. Είμαι κολλημένος και λόγω του πατέρα μου δεν πηγαίνει το χέρι μου αλλού. Βλέπω, όμως, πάρα πολλά λάθη, είμαστε λίγο προχθεσινοί», επεσήμανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share