Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Έξαλλη η Δήμητρα Παπαδήμα: «Η θρησκεία είναι ό,τι χειρότερο για την ανθρωπότητα»

«Όταν ήμουν 13 ετών είχα αποφασίσει ότι θα πάω να γίνω καλόγρια και ο πατέρας μου έβαλε τον μαθηματικό να με μεταπείσει»

18 Σεπτεμβρίου 2023 17:35
Έξαλλη η Δήμητρα Παπαδήμα: «Η θρησκεία είναι ό,τι χειρότερο για την ανθρωπότητα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής Γειά Σου, μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα, αναφορικά με τον έρωτα, το σεξ και τη θρησκεία, αναφέροντας για το τελευταίο ότι είναι ό,τι χειρότερο για την ανθρωπότητα.

Αναλυτικότερα, όσα αποκάλυψε:

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τη σχέση της με την εκκλησία, η Δήμητρα Παπαδήμα δεν δίστασε να απαντήσει: «Σιχαίνομαι την εκκλησία, τους παπάδες». Η ηθοποιός ανέλυσε στη συνέχεια τη σκέψη της και αναφέρθηκε και στον πατέρα Αντώνιο της Κιβωτού του Κόσμου που είχε απασχολήσει την επικαιρότητα μετά από καταγγελίες κακοποίησης που είχαν κάνει παιδιά που είχαν φιλοξενηθεί στη δομή.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη από τον Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Τον πήγα με κλωτσιές και μπουνιές σπίτι»

«Θεωρώ ότι η θρησκεία είναι ό,τι χειρότερο για την ανθρωπότητα» σημείωσε η Δήμητρα Παπαδήμα. «Έχω πίστη μέσα μου στην ανώτερη δύναμη, βέβαια, πιστεύω πάρα πολύ σε αυτήν», σημείωσε. Γιατί η πίστη και η θρησκεία πολλές φορές μοιάζουν παράλληλα σύμπαντα. Γιατί οι άνθρωποι οφείλουν να «κρατιούνται» από τα πιστεύω που τους επιτρέπουν να νιώθουν καλύτερα και να είναι καλύτεροι προς τους άλλους.

«Φέτος το Πάσχα προτείνω στο σταυρό του Κυρίου να έχουμε τον πάτερ Αντώνιο», πρόσθεσε η ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας: «δεν ξέρω τι ακριβώς γινόταν εκεί αλλά το ότι βγάλανε αυτά που βγάλανε και ξαφνικά έχει πέσει μούγκα, τον άνθρωπο τον φάγανε».

Η Δήμητρα Παπαδήμα είχε αναφερθεί στη σχέση της με την πίστη και τη θρησκεία και παλιότερα στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα. «Όταν ήμουν 13 ετών είχα αποφασίσει ότι θα πάω να γίνω καλόγρια και ο πατέρας μου έβαλε τον μαθηματικό να με μεταπείσει. Μεγαλώνοντας όμως είδα ότι βλέπουμε όλοι, τα σκέφτηκα πολύ και, να το πω τώρα αυτό; Είδα ότι η θρησκεία δεν κάνει και πολύ καλό, παιδιά», είχε αποκαλύψει η ηθοποιός.

«Τι να πω τώρα. Από την άποψη ότι μπαίνεις σε ένα κουτί και σε πλάθουν όπως θέλουνε. Και εγώ όταν μπαίνω στο αεροπλάνο κάνω τον σταυρό μου, άλλο όμως η πίστη και άλλο η εκκλησία», πρόσθετε η ίδια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share