Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Νίκος Βέρτης: «Τον αγαπώ πολύ τον Χριστό, τον έχω μέσα στη ζωή μου»

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση του με τη θρησκεία

15 Σεπτεμβρίου 2023 16:43
Νίκος Βέρτης: «Τον αγαπώ πολύ τον Χριστό, τον έχω μέσα στη ζωή μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Βέρτης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και το “Ενώπιος Ενωπίω”, έκανε λόγο για τη σχέση που έχει με τη θρησκεία, αναφέροντας ότι αγαπάει πολύ τον Χριστό και τον έχει μέσα στη ζωή του. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το βαφτιστήρι του.

Ειδικότερα, δήλωσε «Τον αγαπώ πολύ τον Χριστό, τον έχω μέσα στη ζωή μου. Διανύουμε μια εποχή που η νεολαία φοβάται να πει ‘πιστεύω στον Χριστό’. Δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα. Θέλω ο καθένας να μπορεί να έχει την ελευθερία να εκφράσει αυτό που πιστεύει. Είτε είσαι στον Χριστό, είτε στον Μωάμεθ, είτε δεν πιστεύεις πουθενά. Δεν θεωρώ ότι είναι ωραίο να ακούω πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη. Με ενοχλεί αυτό γιατί ναι όλοι πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι ανώτερο αλλά φοβούνται να το εκφράσουν».

“Εγώ γιατί πιστεύω στον Χριστό; Όχι για τα θαύματα που έχει κάνει. Πιστεύω στον Χριστό γιατί έχει αυτό που εμένα με αντιπροσωπεύει στη ζωή μου. Η αρχή και το τέλος. Η αγάπη. Με την αγάπη λύνεις τα πάντα στη ζωή” συμπλήρωσε.

“Αυτό είναι κατ’ εμέ ο Χριστός, αγάπη, αυτό μου διδάχθηκε” τόνισε.

“Έχω πει πολλές φορές σε φίλους μου ιερείς ότι αν πετούσαν τα χρυσά από πάνω τους, και τη λιμουζίνα και ήταν πιο ταπεινοί όπως ήταν ο γέροντας Παΐσιος, θα είχαν προσελκύσει περισσότερο κόσμο και τη νεολαία κοντά τους. Η ταπεινότητα είναι αυτή που θα φέρει τη νεολαία στην Εκκλησία και όχι η υπερβολή” σχολίασε.

Δείτε το βίντεο

«Δεν αισθάνομαι ότι είμαι στην κορυφή» - Αποκαλυπτικός ο Νίκος Βέρτης (Video)

Τον Νίκο Βέρτη συνάντησε σήμερα (29/5) η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μετά τη μεγάλη συναυλία που έδωσε στα Τίρανα. Με την ευκαιρία, δείτε όσα είχε πει ο διάσημος τραγουδιστής για την προσωπική του ζωή.

«Η συναυλία που έκανα στα Τίρανα είχε μεγάλη προσέλευση. Ήταν πολύ η θέρμη η υποδοχή από την πρώτη ημέρα που φθάσαμε στην Αλβανία» δήλωσε ο τραγουδιστής σχολιάζοντας τη συναυλία του στα Τίρανα.

Παράλληλα, αποκάλυψε και αυτό που τον συγκίνησε ιδιαίτερα λέγοντας:

«Είναι πολύ κολακευτικό που ο πρωθυπουργός της Αλβανίας και ο δήμαρχος Τιράνων προέτρεπαν τον κόσμο να έρθει στην συναυλία μου».

Μάλιστα, ο διάσημος τραγουδιστής αποκάλυψε πως για χάρη της συναυλίας του ακυρώθηκε ο τελικός κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Βέρτης συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια δισκογραφίας και ανυπομονεί να δει τον κόσμο να ανταποκρίνεται στον κύκλο συναυλιών που ετοιμάζει.

«Δεν αισθάνομαι ότι είμαι στην κορυφή, αισθάνομαι πολύ τυχερός» είπε ο τραγουδιστής.

Ακόμη, αποκάλυψε πως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του να ασχοληθεί με την τηλεόραση, ενώ ευχή του είναι να μην αναγκαστεί στο μέλλον να κάνει πράγματα που δεν αγαπάει. Ο ελεύθερός του χρόνος είναι λίγος, με τον Νίκο Βέρτη να δεσμεύεται στον εαυτό πως θα προσπαθήσει να βρει περισσότερο χρόνο για τον ίδιο στο μέλλον.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share