Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μίλησε ανοιχτά ο Σταύρος Ζαλμάς - «Έχω δεχθεί σ@ξου@λικ@ βία» (video)

«Πρέπει να συνεχίσει το κίνημα metoo»

15 Σεπτεμβρίου 2023 11:59
Μίλησε ανοιχτά ο Σταύρος Ζαλμάς - «Έχω δεχθεί σ@ξου@λικ@ βία» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Ο Σταύρος Ζαλμάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Βασιλική Μπασιούρη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το δημοσίευμα που θα έπρεπε να κινηθεί νομικά, ενώ αποκάλυψε πως είχε δεχτεί σεξουαλική βία. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόσφατη δήλωση «καταπέλτη» από τον ηθοποιό.

«Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στο δρόμο, μετά από κάποιες επιτυχίες που έκανα. Η δημοσιότητα είναι μεγάλο πλήγμα για την προσωπική σου ζωή. Όταν γίνεσαι σταρ, γίνεται και μαγνήτης γι’ ανθρώπους που μπορεί να μην είναι καλά και αρχίζουν και κάνουν πράγματα που ξεφεύγουν από το μέτρο.

Είχα εμμονικούς θαυμαστές που με παρακολουθούσαν. Αγνοώ αυτά που γράφουν για μένα. Δεν έχω κινηθεί ποτέ δικαστικά. Κάποτε ίσως έπρεπε να το κάνω, όταν έγραψαν ότι έχω AIDS», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ο Σταύρος Ζαλμάς είπε στη συνέχεια: «Έχω δεχθεί στο παρελθόν σεξουαλική βία και προσβολή της προσωπικότητάς μου, αλλά οι άνθρωποι που το επιχείρησαν κατακεραυνώθηκαν την ίδια στιγμή. Πρέπει να συνεχίσει το κίνημα metoo».

Αποκάλυψη «σεισμός» από τον Σταύρο Ζαλμά: «Όταν πέθανε ο Νίκος Σεργιανόπουλος...»

Ο Σταύρος Ζαλμάς πριν χρόνια είχε παραχωρήσει συνέντευξη και είχε μιλήσει σχετικά με το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου, προχωρώντας σε μια αποκάλυψη «σεισμό» για τη Ναταλία Δραγούμη και αναφέροντας τι συνέβη στο γύρισμα όταν πέθανε ο ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Ζαλμάς είχε συνεργαστεί με τον Νίκο Σεργιανόπουλο στη σειρά «Η Εξαφάνιση», που ήταν και η τελευταία τηλεοπτική δουλειά του αείμνηστου ηθοποιού. Με την ευκαιρία, αυτό ήταν το πατρικό του Νίκου Σεργιανόπουλου στη Δράμα.

Πιο συγκεκριμένα ο Σταύρος Ζαλμάς είχε αποκαλύψει στο Down Town και τον Λευτέρη Βουτσά:

«Ήταν κάτι πολύ άσχημο που συνέβη, γιατί εγώ εκείνη τη μέρα είχα ρεπό. Με το που ξύπνησα, άνοιξα την τηλεόραση για να δω τις ειδήσεις. Την ώρα που έφτιαχνα καφέ το άκουσα και δεν πίστευα στ’ αφτιά μου. Ήταν πολύ μεγάλο σοκ. Όταν συμβαίνει κάτι τόσο φρικιαστικό σε έναν άνθρωπο που είστε τόσο κοντά, είναι σαν να έχει συμβεί μέσα στο σπίτι σου. Υπήρχε η αίσθηση της ανατριχίλας.

Ο Σταύρος Ζαλμάς και ο Νίκος Σεργιανόπουλος στη σειρά «Εξαφάνιση»

Το πιο σοκαριστικό συνέβη στη Ναταλία Δραγούμη, η οποία είχε γύρισμα. Την είχαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και περίμενε να της κάνουν νόημα για να ξεκινήσει. Περιμένοντας, άνοιξε το ραδιόφωνο και άκουσε την είδηση. Ξεκίνησε να περπατάει σοκαρισμένη προς το συνεργείο κι εκείνοι της έκαναν νόημα να περιμένει γιατί δεν ήταν ακόμα έτοιμοι. Έφτασε αλλόφρων και τους πληροφόρησε για τον τραγικό θάνατο του Νίκου.

Δεν ξανακάναμε γύρισμα για τέσσερις μήνες. Πηγαίναμε όμως κάθε μέρα και συζητούσαμε. Όταν συμβαίνει κάτι τόσο φρικιαστικό, το μυαλό τριγυρνάει συνέχεια εκεί. Ύστερα από κάνα δίωρο, ξεκινούσαμε να κάνουμε μια σκηνή και μετά ο σκηνοθέτης ζητούσε να κάνουμε διάλειμμα. Δεν γινόταν. Ήμασταν όλοι σαν κούτσουρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share