Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Μαρία Μπεκατώρου: «Kάθε φορά που ζητάω κάτι από τον Θεό, το ζητάω και από τον...» - Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της και η απώλεια του πατέρα της (Video)

«Αντλώ δύναμη από τους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου»

15 Σεπτεμβρίου 2023 09:55
Μαρία Μπεκατώρου: «Kάθε φορά που ζητάω κάτι από τον Θεό, το ζητάω και από τον...» - Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της και η απώλεια του πατέρα της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

H Μαρία Μπεκατώρου ήταν καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» με αφορμή την πρεμιέρα του παιχνιδιού, The Chase και συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής όταν αναφέρθηκε στον πατέρα της, που έχει φύγει από τη ζωή. Επίσης, η Μαρία Μπεκατώρου συγκίνησε με την εξομολόγησή της για να αποκτήσει ένα μωράκι.

«Kάθε φορά που ζητάω κάτι από τον Θεό, το ζητάω και από τον...»

«Με συγκινεί ο μπαμπάς μου που δεν είναι εδώ για να δει αυτά που έχω καταφέρει. Λέω “γιατί δεν είσαι εδώ”. Κάθε φορά που ζητάω κάτι από τον Θεό, το ζητάω και από τον πατέρα μου. Πρόλαβε να με δει μόνο στην αρχή και τότε δεν ήταν καλά, και του έλεγα “καταλαβαίνεις τί έχω καταφέρει” και κούναγε το κεφάλι. Η προσωπικότητά μου και η αισιοδοξία μου είναι ο μπαμπάς μου» είπε χαρακτηριστικά.

«Ανανέωσα το συμβόλαιο το καλοκαίρι. Ήταν για δύο χρόνια, έληξε το καλοκαίρι και ανανέωσα για άλλα δύο χρόνια. Περνάνε από το μυαλό μου διάφορα πράγματα, το θέμα είναι να περάσουν και στο μυαλό του καναλιού. Κάτι συζητάμε και κάτι μπορεί να γίνει. Ίπταται ακόμα και έπεσαν ιδέες. Θα δούμε.

Έχει σχέση με ένα project, που έχει στο μυαλό του το κανάλι, το οποίο με βρίσκει πολύ σύμφωνη γενικά, αλλά ακόμα είναι τίποτα. Είμαστε γιαπί. Μου έχει λείψει να ξανακάνω ένα σόου. Είναι κάτι που έχω αγαπήσει και έμαθα πολλή τηλεόραση στη σκηνή του show», ανέφερε η Μαρία.

«Εμένα μου περνάνε διάφορα πράγματα από το μυαλό. Κάτι συζητάμε και κάτι μπορεί να γίνει. Έχουν πέσει ιδέες. Θα δούμε. Έχει σχέση με ένα project που έχει στο μυαλό του το κανάλι, το οποίο με βρίσκει σύμφωνη αλλά είναι πολύ αρχή. Δεν θα είμαι καλή σε μία κοινωνική εκπομπή γιατί θα κλαίω συνέχεια και δε θα μπορώ να το διαχειριστώ. Εγώ έχω μάθει τη χαρά οπότε ο καθένας στο πόστο του», σημείωσε η Μαρία Μπεκατώρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share