Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

«Κόλαφος» ο Γιάννης Βαρδής: «Δεν θέλω να τη βλέπω. Την απεχθάνομαι...» - Το δημόσιο ξέσπασμα για την τελευταία σύζυγο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ

«Η κυρία αυτή θα πρέπει να...»

14 Σεπτεμβρίου 2023 13:48
«Κόλαφος» ο Γιάννης Βαρδής: «Δεν θέλω να τη βλέπω. Την απεχθάνομαι...» - Το δημόσιο ξέσπασμα για την τελευταία σύζυγο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ
Από Ανθή Κουρεντζή

«Κόλαφος» εμφανίστηκε ο Γιάννης Βαρδής σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες για την Φιλοθέη Μώβ, την τελευταία σύζυγο του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Χριστίνας Μαραγκόζη για τον Γιάννη Πάριο και τον Αντώνη Βαρδή.

Αφορμή για το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή, στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ για τη συναυλία που έκαναν τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή στη μνήμη του αλλά και για τη σχέση που έχει σήμερα η ίδια μαζί τους.


«Η κυρία Φιλοθέη τι είπε; Η κυρία Σκιντζή δηλαδή, έτσι λέγεται. Τι είπε η κυρία Φιλοθέη με το ψεύτικο όνομα; Αν το δείτε κάπου γραπτώς το “ευχή και κατάρα” που είπε, να μου το δείξετε γιατί εγώ δε το έχω δει πουθενά. Ο Αντώνης Βαρδής, άσχετα με το ότι ήταν πατέρας μου, δε θα έλεγε ποτέ – ειδικά στα παιδιά του – “ευχή και κατάρα”.

Αυτό είναι κάτι που το φαντάστηκε η κυρία αυτή, που παντρεύτηκε 3 μήνες με τον πατέρα μου, με δική μου υπογραφή, χωρίς ο πατέρας μου να έχει την αίσθηση του χρόνου και της αντίληψης. Η κυρία αυτή, θα έπρεπε να λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτό που έκανα εγώ τότε, και να σωπαίνει» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

«Ο πατέρας μου όντως είχε πει ότι δε θέλει να γίνει μια συναυλία γιατί ήταν στεναχωρημένος, ήταν εν βρασμώ, ήταν πολύ στεναχωρημένος από καλλιτέχνες που του γύρισαν την πλάτη όταν προσπάθησε να κάνει μια συναυλία. Το είχε πει σε μια συνέντευξή του… Σε άλλη συνέντευξή του λίγες μέρες πριν, ευχόταν να γίνει η συναυλία αυτή…

Η κυρία Φιλοθέη έχει το 25% των πνευματικών δικαιωμάτων, δεν έχει το ηθικό δικαίωμα, αυτό το έχω εγώ και η αδερφή μου και δε μπορεί να επέμβει. Από τη στιγμή που έφυγε ο πατέρας μου άλλαξε πολύ η στάση της, δεν είναι ο άνθρωπος που είχα γνωρίσει εγώ. Αν συνεχίσει η κυρία να βγαίνει στα κανάλια, θα πω λεπτομέρειες… Έχω γραπτές αποδείξεις.

Θα έπρεπε να ξέρετε τι ποιόν έχει αυτή η γυναίκα όταν, πριν χρόνια είχε βγει και είχε πει ότι ήταν παντρεμένη με τον πατέρα μου τρία χρόνια ενώ εγώ εκείνες τις είχα βγει με χαρτί και είχα πει ότι είναι 3 μήνες παντρεμένοι. Θα έπρεπε να έχετε καταλάβει τι άνθρωπος είναι. Πάλι προσπαθεί να αμαυρώσει τη μνήμη του πατέρα μου…» πρόσθεσε εμφανώς εκνευρισμένος ο τραγουδιστής.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Γιάννης Βαρδής είπε, «Σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι, εγώ ήμουν αυτός που της επέτρεψε να μείνει 17 μήνες στο σπίτι ενώ είχε φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή. Η κυρία αυτή έχει δουλειά, είναι εισοδηματίας, έχει διαμερίσματα, τα νοικιάζει, έχει σπίτι να μείνει στην Παιανία, όταν λοιπόν μετά από 17 μήνες έμεινε έγκυος η σύζυγός μου, της ζήτησα να φύγει. Τότε μου είπε ότι θα με κυνηγήσει νομικά κι έτσι εγώ άρχισα να την ψάχνω… Προσπάθησε να μπει στους λογαριασμούς του πατέρα μου… Δε θέλω να τη βλέπω μπροστά μου, την απεχθάνομαι. Η αδερφή μου εννοείται ότι έχει την ίδια άποψη με εμένα, είμαστε ομάδα, είμαστε οικογένεια, είμαστε ενωμένοι»

«Έχουμε πάει ήδη μια φορά στο δικαστήριο, μίλησε μόνο εκείνη, έπεσε σε λάθη και αθωώθηκα… Ψάξτε και ένα θέμα που έχει συμβεί με ένα μοναστήρι στην Παιανία και διεκδικεί εδάφη ενώ δε νομίζω ότι έχει κάποια σχέση» κατέληξε.

«Δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά» - Με βουρκωμένα μάτια και σπαρακτική φωνή η κόρη του Αντώνη Βαρδή "τσάκισε" καρδιές στη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» (Video)

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν τα λόγια της κόρης του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώς κατά την έναρξη της μεγάλης συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο το βράδυ της Δευτέρας. Εκεί όπου έδωσαν το παρών σπουδαίοι καλλιτέχνες για να τιμήσουν τον μουσικοσυνθέτη. Παράλληλα, μια από τις πιο φορτισμένες στιγμές ήταν όταν η Χάρις Αλεξίου ανέβηκε στη σκηνή για να τιμήσει τον αείμνηστο τραγουδιστή.

«Δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά»

Η Καλλιστώ ανέβηκε στη σκηνή και είπε για τον πατέρα της τα εξής:

«Δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία, δες πόσος κόσμος ήρθε απόψε εδώ για να ακούσει τα τραγούδια σου. Πόσος κόσμος σε αγαπάει μετά την απουσία σου.

Έχω ένα προαίσθημα απόψε, ότι ο Αντωνάκης ή αλλιώς ο γίγαντας Αντώνης Βαρδής, ο μπαμπάς μου, μας βλέπει από κάπου τριγύρω και από όσο τον ξέρω, από την μια θα είναι έξαλλος που δεν κατάφερε να είναι παρών σε αυτή τη σπουδαία βραδιά και από την άλλη είναι συγκινημένος με τους φίλους του, που είναι παρόντες, τιμώντας τον.

Θα κρατάει την κιθάρα του και θα σφυρίζει όπως πάντα. Δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά, όπως δεν θα σε ξεχάσει κανείς. Γι’ αυτό θα έπρεπε να ήσουν εδώ, για να σου πω δύο ψέματα. Ένα πως δεν σε αγαπάω και ένα πως σε ξέχασα. Για εσένα…», είπε συγκινημένη η Καλλιστώ Βαρδή.

Κατάθεση ψυχής από Γιάννη Βαρδή: «Έχω θυμώσει την εποχή που ο πατέρας μου ήταν άρρωστος και...»

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στο Ποιος είναι πρωνιάτικα και στον Γιώργο Λεμπέση για τον πατέρα του Αντώνη Βαρδή, κάνοντας μια κατάθεση ψυχής και αποκαλύπτοντας πως είχε θυμώσει την εποχή που ο αείμνηστος συνθέτης ήταν άρρωστος. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η κούκλα σύζυγός του.

«Έχω θυμώσει την εποχή που ο πατέρας μου ήταν άρρωστος κι έγραφαν διάφορα σχόλια ότι καλώς να φύγει από την ζωή. Είχε βγει κι ένας δημοσιογράφος που είχε πει ότι είχε «φύγει», ενώ δεν είχε «φύγει»… Μου έλειψε να βλέπω τους δύο γονείς στο σπίτι. Μου έλειψε η επικοινωνία. Έβλεπα την μητέρα μου και κάποια ΣΚ τον πατέρα μου. Το οικογενειακό περιβάλλον της καθημερινότητας ή των γιορτών που ήμασταν μαζί, το έχω ζήσει ελάχιστα» ανέφερε ο Γιάννης Βαρδής.

«Μπαμπάς δεν γεννιέσαι. Δεν ξέρεις πως είναι οι συνθήκες όταν αποκτάς αυτό το δώρο της ζωής. Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι γεννημένος μπαμπάς. Μου αρέσει πολύ όλο αυτό που ζω, το αγαπώ πολύ και μου αρέσει να είμαι δίπλα στα παιδιά μου. Είμαι ενεργός μπαμπάς. Από την ώρα που θα ξυπνήσουν μέχρι την ώρα που θα κοιμηθούν» πρόσθεσε ο Γιάννης Βαρδής.

«Δεν συνάδει ο χαρακτήρας μου με τον χώρο που εκπροσωπώ. Πολλές φορές έχω χάσει πράγματα και με έχουν «ρίξει» σε δουλειές. Επειδή υπάρχει αυτός ο χαρακτήρας κι η ταπεινότητα, να το δει σαν αδυναμία. Ο πατέρας μου το είχε αυτό το κομμάτι και του έλεγα μην το κάνεις αυτό, μην πας εκεί και μην ψάχνεις να δώσεις τραγούδια. Είσαι αυτός που είσαι, δεν έχεις να αποδείξεις κάτι, αλλά ο πατέρας μου από την πλευρά του ήταν ταπεινός. Ο πατέρας μου δεν είχε αίσθηση του ονόματός του.

Μέχρι την περίοδο που αρρώστησε ήταν ενεργός, έγραφε τραγούδια κι ήθελε να αποδεικνύει ότι αξίζω να είμαι ακόμα στον χώρο. Δεν είμαι ένας παροπλισμένος συνθέτης. Είμαι ενεργός, γράφω επιτυχίες για τους μεγαλύτερους ερμηνευτές και του βγήκε σε καλό αυτό, αλλά ποτέ δεν αντιλήφθηκε το μέγεθός του» κατέληξε ο Γιάννης Βαρδής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share