Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

«Λύγισε» η Δανάη Μπάρκα για τον Αντώνη Καργιώτη - «Αυτό που συνέβη ήταν αποτρόπαιο και εξοργιστικό» (video)

Η δήλωσή της το φρικτό έγκλημα του Blue Horizon

13 Σεπτεμβρίου 2023 15:13
«Λύγισε» η Δανάη Μπάρκα για τον Αντώνη Καργιώτη - «Αυτό που συνέβη ήταν αποτρόπαιο και εξοργιστικό» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της έκαναν πρεμιέρα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τετάρτης 13/9.

Ένα από τα πρώτα θέματα που συζητήθηκαν στην εκπομπή ήταν η δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη ενώ προβλήθηκε και ο αδιανόητος διάλογος που είχαν ο Πλοίαρχος με τον Ύπαρχο.

«Να πάμε στην επικαιρότητα και σε αυτή την άγρια δολοφονία του παιδιού, του Αντώνη Καργιώτη που είδαμε όλοι στην προβλήτα την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι ένα γεγονός που μας έχει σοκάρει. Είναι μια δολοφονία, είναι αποτρόπαιο το θέαμα, ειδικά όταν το βλέπεις», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα σχολίασε επίσης μετά την προβολή του διαλόγου μεταξύ Πλοιάρχου και Υπάρχου: «Είναι αποτρόπαιο, είναι εξοργιστικό… Γίνεται όλο και χειρότερο, δεν υπάρχουν λόγια. Και είναι εξοργιστικό να θεωρείς ότι αν κάποιος είναι είτε παλαβός, όπως τον χαρακτήρισαν, είτε μαύρος, είτε Πακιστανός, έχει το δικαίωμα να δολοφονηθεί και να του κοπεί το νήμα της ζωής από έναν Έλληνα άσπρο Ύπαρχο. Είναι σοκαριστικά τα γεγονότα».

Blue Horizon: «Δεν λέμε τι βλέπουμε και τι ακούμε. Σε κανέναν κουβέντα παιδιά» - Νέο ηχητικό της ντροπής από τους ασυρμάτους μετά τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη (Video)

Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι έρχονται στη δημοσιότητα μέσα από το πλοίο Blue Horizon στο οποίο δολοφονήθηκε ο 36χρονος Αντώνης. Σε έναν ακόμη διάλογο που «έπαιξε» η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ακούγονται μέλη του πληρώματος (δεν είναι ακόμα γνωστό ποιοι ήταν) να μιλούν προς τα υπόλοιπα μέλη.

Αυτό που καταγράφεται είναι μια προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος και η επιβολή «ομερτά», ζητώντας τους να μην μιλάνε παραέξω για τα όσα βλέπουν και ακούν στο πλοίο. Ενώ, πλάνταξε στο κλάμα η γυναίκα του ύπαρχου μιλώντας στην εκπομπή «το Πρωτινό»

«Ένα πράγμα πάντα θα έχετε στο νου. Ποτέ δεν λέμε τι ακούμε και τι βλέπουμε» ακούγεται να λέει κάποιος απ’ το πλήρωμα.

«Και εδώ, σε κανέναν παιδιά, ούτε έξω απ’ το… εντάξει;» ακούγεται να συμπληρώνει άλλος.

Ακούστε τους διαλόγους στο 03:27:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share