Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Αγχωμένη η Σία Κοσιώνη: Η πρώτη μέρα του γιου της στο σχολείο και το super κολατσιό

«Πρωτάκι αυτός, πιο πρωτάκι εγώ!»

12 Σεπτεμβρίου 2023 14:49
Αγχωμένη η Σία Κοσιώνη: Η πρώτη μέρα του γιου της στο σχολείο και το super κολατσιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως κάθε μαμά έτσι και η Σία Κοσιώνη έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της Δήμο Μπακογιάννη, ο οποίος φέτος πάει στην πρώτη δημοτικού και η πρώτη μέρα στο σχολείο άγχωσε τη δημοσιογράφο που του έφτιαξε ένα super κολατσιό.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία από το κολατσιό που ετοίμασε για τον γιο της που ξεκίνησε το σχολείο με φρούτο, τοστ και κέικ με ταχίνι που όπως είπε τα ετοίμασε μόνη της. Ενώ, αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της

“Πρωτάκι αυτός, πιο πρωτάκι εγώ! Αν με δείτε με κύκλους στα μάτια το βράδυ θα είναι γιατί τη νύχτα ξυπνούσα κάθε μια ώρα από το άγχος μου. Το κολατσιό που του έβαλα μάλλον φτάνει για τρεις μέρες. Τρεις ώρες έκανε να συνέλθει η κουζίνα από το χάος που προκάλεσα. Τρεις φορές του είπα τα ίδια πράγματα. Για τρεις ζωές θα γελάει ο Κωστας μαζί μου! Όλα τέλεια! Τό’χουμε!!! Καλή αρχή σε μικρούς και μεγάλους!”

Σία Κοσιώνη κολατσιό

Η σπάνια εμφάνιση του μικρού Δήμου

Πρόσφατα είχαμε δει τον Δήμο Μπακογιάννη μαζί με τον πατέρα του, στην παρουσίαση του εκλογικού συνδυασμού του πατέρα του. Μαζί του ήταν και τα δυο από τα τρία ετεροθαλή αδέλφια του.

Κώστας και Δήμος Μπακογιάννης

Μερακλού η Σία Κοσιώνη: Το ζεϊμπέκικο της δημοσιογράφου που έγινε viral στο διαδίκτυο και «μούρλανε» τον Κώστα Μπακογιάννη (video)

Έχουμε συνηθίσει τη Σία Κοσιώνη στο να αποτελεί τη «Σιδηρά Κυρία» του ΣΚΑΪ, παρουσιάζοντας εδώ και 15 χρόνια το δελτίο ειδήσεων του σταθμού με επιτυχία, όμως πολλές φορές μας έχει δείξει ένα διαφορετικό εαυτό της, που ρέπει προς τη διασκέδαση και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τη ζωή, βρίσκοντας ευκαιρία να... το χαίρεται, όποτε υπάρχει χρόνος να βρεθεί σε κάποια εκδήλωση, με την ίδια να απαθανατίζεται μια μέρα σε βίντεο να χορεύει ζεϊμπέκικο και να εντυπωσιάζει με τις χορευτικές της ικανότητες.

Η... μαγκιόρα Σία Κοσιώνη και το ζεϊμπέκικό της

Πρόκειται για εικόνες, που φυσικά δε βλέπουμε στην καθημερινότητά της, είτε στο σταθμό όπου εργάζεται είτε στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο έχει ως κοινό σημείο αγάπης το γιο τους, Δήμο, και για αυτό αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

Η εκπομπή «Αταίριαστοι» είχε δείξει το συγκεκριμένο βίντεο, με άπαντες να εντυπωσιάζονται από τις κινήσεις της Κοσιώνη, σε έναν χορό που θα ζήλευε και... ο πιο «βαρύς» άνδρας.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share