Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Ξέσπασμα Αλκίνοου Ιωαννίδη κατά Μπέου: «Ο ανεκδιήγητος αυτός δήμαρχος φώναζε στην ερημιά για τις κάμερες "ήρθε το φαΐ και το νερό, ελάτε να πάρετε"» (video)

Με τον δήμαρχο Βόλου έχουν ανοιχτό μέτωπο από το 2020

12 Σεπτεμβρίου 2023 10:34
Ξέσπασμα Αλκίνοου Ιωαννίδη κατά Μπέου: «Ο ανεκδιήγητος αυτός δήμαρχος φώναζε στην ερημιά για τις κάμερες
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Στις πλημμύρες που ρήμαξαν τη Μαγνησία και ευρύτερα τη Θεσσαλία αναφέρθηκε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην Τεχνόπολη, το βράδυ της Δευτέρας (11/9).

Τα «βέλη» του Αλκίνοου Ιωαννίδη που ξεκίνησε τον χαιρετισμό του με την φράση «έρχομται από τη λάσπη» στράφηκαν και κατά του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, με τον οποίο έχει ανοιχτό μέτωπο από το 2020 για το νερό των Σταγιατών.

Δείτε επίσης: «Σήκωσε τα μανίκια» ο Μπέος: Έπιασε τη μάνικα και καθάριζε μαζί με τα συνεργεία τις λάσπες στους δρόμους του Βόλου (video)

«Έρχομαι από τον Βόλο, που ο δήμαρχος της πόλης, πριν από τρεις μέρες, ο ανεκδιήγητος αυτός δήμαρχος, ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, "ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε". Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς» είπε χαρακτηριστικά ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

Δείτε το βίντεο

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στη συναυλία του για τις καταστροφές σε Μαγνησία και Θεσσαλία

«Έρχομαι από την καταιγίδα, έρχομαι από τη λάσπη, από τον ρημαγμένο, παράδεισο το Πήλιο.

Έρχομαι από τη λάσπη. Τους πνιγμένους ανθρώπους, τα πνιγμένα ζώα, τα πεσμένα δέντρα. Από τις κομμένες εθνικές οδούς. Από την κομμένη, την καμμένη, την πνιγμένη χώρα μας.

Έρχομαι από τον Βόλο, που ο δήμαρχος της πόλης, πριν από τρεις μέρες, ο ανεκδιήγητος αυτός δήμαρχος, ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, "ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε". Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς.

Έρχομαι από τη χώρα που θα τον ξαναψηφίσουν όμως. Έρχομαι από τη χώρα που ξαναψηφίζουν δεκαετίες τώρα όσους μας ρημάζουν.

Από τη χώρα χωρίς παιδεία, χωρίς υγεία, χωρίς πολιτισμό, χωρίς πρόβλεψη, χωρίς προετοιμασία, χωρίς πρόνοια, χωρίς έγνοια, χωρίς φροντίδα, χωρίς ευθύνη.

Έρχομαι από τη λάσπη!

Και σας ευχαριστώ που μετα από τις πολυ έντονες μέρες και νύχτες που είστε απόψε εδώ για να στήσουμε μαζί μία ηλεκτρική γιορτή πάνω στην καταστροφή και εκτός τόπου και χρόνου. Καλώς βρεθήκαμε και καλή μοιρασιά αδέρφια!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share