Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Βασίλης Μπισμπίκης: «Σκέφτομαι να ζήσω μόνιμα στην Κρήτη! Ψάχνω να...» - Αποκάλυψη "σεισμός" για τον φημολογούμενο γάμο με την Δέσποινα Βανδή

«Δεν θα σταματήσω να ζω και να κάνω αυτό που γουστάρω! Και θα βγω και θα πιώ και θα χορέψω»

11 Σεπτεμβρίου 2023 09:03
 Βασίλης Μπισμπίκης: «Σκέφτομαι να ζήσω μόνιμα στην Κρήτη! Ψάχνω να...» - Αποκάλυψη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων του «Σασμού» βρέθηκε η κάμερα του Happy Day και ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, για την Κρήτη, αλλά και για τα αδιάκριτα βλέμματα σε κάθε του εμφάνιση.

«Ο Αντρέας Βρουλάκης θα κάνει τα πάνντα για να καθυστερήσει τον σασμό. Ο Αντρέας είναι ένας άνθρωπος που έχει έναν άλλο κώδικα τιμής, έχει μείνει στις παλιές αρχές της οικογένειας και θα υποστηρίξει το δίκιο και το αίμα.

Είναι δύσκολο γι αυτός μετά από τόσ χρόνια που λείπει, 30 χρόνια μακριά από το χωριό, να αποδεχτεί τη νέα τάξη πραγμάτων στο χωριό. Θα ανακατέψει την τράπουλα και σίγουρα θα καθυστερήσει τον σασμό», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Ό, τι έχει να κάνει με την Κρήτη έχω έρωρα. Είναι φανταστικοί ηθοποιοί, νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις με αυτούς και αυτό είναι επίσης ευλογία. Δεν το περίμενα ότι θα είμαι στον Σασμό. Είχα αποφασίσει να μην κάνω κάτι. Έχω μία ταινία που είναι στα σκαριά και είχα αποφασίσει να κάνω αυτό. Τελικά πείστηκα να συμμετέχω στη σειρά.

Σίγουρα θα με δω λίγο στην αρχή, να δω τι έχω κάνει. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου. Δύσκολα μου αρέσω. Μου είπαν ότι θα ερωτευτώ στη σειρά», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Aποκάλυψη 'σεισμός' από τον Βασίλη Μπισμπίκη για τον φημολογούμενο γάμο με την Δέσποινα Βανδή

Για την ιδιαίτερη σχέση του με την Κρήτη: «Τη γνώρισα στη “Λέξη που δεν λέω”. Έμεινα 7 μήνες στην Κρήτη κι εκεί αγάπησα τον τόπο, τους ανθρώπους, έκανα φίλους και από τότε πηγαίνω κάθε καλοκαίρι. Μου αρέσει η κουλτούρα της Κρήτης, το φαγητό, το ποτό, τα βουνά. Είναι ένας τόπος που με γειώνει και βρίσκω στην ψυχήμου. Ότι με κάνει ευτυχισμένο με έναν τρόπο, το έχω κάνει τατουάζ. Σκέφτομαι να ζήσω μόνιμα στην Κρήτη. Ψάχνω να βρω οικόπεδο», αποκάλυψε ο Βασίλης Μπισπίκης μετά τον φημολογούμενο γάμο του με την Δέσποινα Βανδή.

«Δεν θα σταματήσω να ζω και να κάνω αυτό που γουστάρω! Και θα βγω και θα πιώ και θα χορέψω»

Για τη δημοσιότητα και πώς την αντιμετωπίζει, τόνισε: «Σιγά σιγά “ψήνομαι” με την αναγνωρισιμότητα. Δεν με ενδιαφέρει, ό,τι είναι να κάνω θα το κάνω και θα βγω και θα πιω και θα χορέψω. Δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιτάει και ποιος τραβάει. Δεν σταματάω να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share