Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

«Καταιγιστική» η Ναταλία Γερμανού για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη - «Τον έσπρωξε και έφυγε. Μην το καλύψετε!»

«Βράζει ο θυμός για την ψυχή του παιδιού»

10 Σεπτεμβρίου 2023 17:18
«Καταιγιστική» η Ναταλία Γερμανού για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη - «Τον έσπρωξε και έφυγε. Μην το καλύψετε!»
Από Ανθή Κουρεντζή

Η δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη στο Blue Horizon έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Η Ναταλία Γερμανού, αφού παρακολούθησε όσα δήλωσε ο κ. Κώστας Κυράνης, πρόεδρος των Λιμενικών, έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα «έξω από τα δόντια».

Ειδικότερα, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε στη σελίδα της στο facebook: «Παρακολούθησα με ενδιαφέρον πριν λίγο τον Πρόεδρο των Λιμενικών τον κύριο Κυράνη να λέει ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού, ότι έχουν ενημερώσει όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια «αλλά να που φτάσαμε, να υπάρχει μόνο ένας λιμενικός στον Πειραιά κι έτσι θρηνήσαμε τον Αντώνη».


Ίσως είμαι αφελής αλλά δεν καταλαβαίνω. Η έλλειψη λιμενικών στον Πειραιά ναι, είναι τεράστιο πρόβλημα.

Αλλά τον Αντώνη Καρυώτη τον σκότωσε ο συγκεκριμένος υπάλληλος του blue horizon που τον έσπρωξε στη θάλασσα κι ύστερα γύρισε κι έφυγε. Αντί να του δώσει το χέρι του να ανέβει στο πλοίο. Τόσο απλά. Τόσο τραγικά. Μην το καλύψετε και μην ρίχνετε τη μπάλα στην κερκίδα. Βράζει ο θυμός για την ψυχή του παιδιού».

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού με 32 λέξεις "δίκασε" τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη: «Ήταν έγκλημα, όχι ατύχημα! Όταν δω τους θύτες του Αντώνη "φανερούς και αφανείς"...» (photo)

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μετά τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την λανθασμένη τοποθέτησή του.

Η Ναταλία Γερμανού με 32 λέξεις "δίκασε" τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης προχώρησε αρχικά σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, όπου και δέχτηκε αμέτρητα σχόλια μεταξύ άλλων και της Ναταλίας Γερμανού.

«Εγώ την «ακούω» τη συγνώμη κύριε Υπουργέ κι όταν δω τους θύτες του Αντώνη (φανερούς και αφανείς) βαθιά χωμένους στη φυλακή -ΒΑΘΙΑ όμως, θα τη δεχτώ κιόλας. Ήταν έγκλημα, όχι ατύχημα», ήταν το σχόλιο που έκανε η Ναταλία Γερμανού κάτω από την ανάρτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Η Ναταλία Γερμανού με 32 λέξεις

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share