Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

«Ένα παιδί 20 χρονών. Πάντα τον κουβαλάω μέσα μου»: Καθηλώνει η Μελίνα Ασλανίδου για την απώλεια που τη λύγισε (Video)

«Είναι μία ψυχή που ήρθε και συντροφευτήκαμε για όσα χρόνια συντροφευτήκαμε»

10 Σεπτεμβρίου 2023 09:46
«Ένα παιδί 20 χρονών. Πάντα τον κουβαλάω μέσα μου»: Καθηλώνει η Μελίνα Ασλανίδου για την απώλεια που τη λύγισε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

H Μελίνα Ασλανίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της «άνοιξε» την καρδιά της και αναφέρθηκε στον χαμό του αδερφού της, Ανέστη, το 2000, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 20 χρονών. Επίσςη, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση είχε προχωρήσει η Μελίνα Ασλανίδου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Εμείς” και τον δημοσιογράφο Γιώργο Λεμπέση.

«Σιγά-σιγά μαθαίνεις να αναπτύσσεις μηχανισμούς. Πλέον έχω πάει σε άλλο level, το αντιμετωπίζω τελείως διαφορετικά. Καμιά φορά βλέπω τη μητέρα μου, που ακόμα έχει αυτό το παλιό, και λέω: οκ, αυτός είναι ο κύκλος.

Η ζωή μας κάνει κύκλους. Όλοι έχουμε ξεκινήσει με μία υπέροχη γέννηση, η οποία θα κάνει έναν κύκλο και θα πάει στον θάνατο. Αυτός είναι ο κύκλος της ανθρώπινης ύπαρξης, είμαι πολύ συμφιλιωμένη με αυτό», ανέφερε αρχικά καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Τάσου Τρύφωνος.

«Πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή»

«Θεωρώ ότι σε κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, όταν ένας άνθρωπος φεύγει πάρα πολύ νέος και είναι όλος ζωή – ένα παιδί 20 χρονών είναι όλο ζωή, δεν σκέφτεσαι πότε θα φύγει – , όταν έρχεται ένα τέτοιο μάθημα στη ζωή σου νωρίς, σε βάζει να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα.

Κάθε στιγμή είναι πάρα πολύ σημαντική, ιερή και πρέπει να τη ζούμε γιατί ποτέ δεν ξέρει κανένας μας τι του ξημερώνει και πότε θα σβήσει το δικό του κερί. Οπότε εγώ το πήρα νωρίς το μάθημα αυτό» πρόσθεσε η Μελίνα Ασλανίδου.

«Όταν έρχονται ισχυρές δονήσεις στη ζωή σου, σε ξεκουνάνε, ξεβολεύεσαι και παίρνεις αποφάσεις πιο δυναμικές και δραστικές», συμπλήρωσε.

Επίσης, εξομολογήθηκε η Μελίνα Ασλανίδου ότι «πάντα τον κουβαλάω μέσα μου τον αδελφό μου, δεν φεύγει αυτό. Είναι μία ψυχή που ήρθε και συντροφευτήκαμε για όσα χρόνια συντροφευτήκαμε. Κάποια στιγμή το λες: τι ωραία να ήταν κι ο ένας εδώ κι ο άλλος εδώ. Αλλά με κάποιον τρόπο είναι εδώ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share