Άντζελα Γκερέκου: «Αυτό που έζησε ο Τόλης στη ζωή του θα μπορούσε άνετα να το ανταγωνιστεί το πιο σκοτεινό θρίλερ» - Αποκαλύψεις "φωτιά" για τον «Πρίγκιπα»
Το πλήγμα στην ψυχή της Άντζελας Γκερέκου από την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου

Η Άντζελα Γκερέκου σε συνέντευξή της, μίλησε για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής της και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το διάστημα που προηγήθηκε. Παράλληλα, δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο.
Το πλήγμα στην ψυχή της Άντζελας Γκερέκου από την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου
«Σε κάθε τι μεγάλο που έκανα στη ζωή μου, δηλαδή με μεγάλη αλλαγή, όπως ήταν αυτή της πολιτικής, ο Τόλης ήταν αυτός που μου έλεγε “πήγαινε, προχώρα”. Ήταν τεράστιο το πλήγμα που δόθηκε στην ψυχή του. Ο Τόλης ήταν και είναι, γιατί πάντα υπάρχει, τόσο αγνός, ένα παιδί στην ψυχή».
Ερωτευμένη με τη φωνή του Τόλη Βοσκόπουλου η Άντζελα Γκερέκου
Και συμπληρώνει η Άντζελα Γκερέκου «τη φωνή του Τόλη, όποτε την άκουγα, δάκρυζα. Ήμουν ερωτευμένη πλατωνικά μαζί του, με τη φωνή του, με τη χροιά του. Παντρευτήκαμε το ’96 και μου είπε “θέλω να ξανατραγουδήσω”. Θα μπορούσε άνετα να το ανταγωνιστεί το πιο σκοτεινό θρίλερ, αυτό που έζησε ο Τόλης στη ζωή του».
Άντζελα Γκερέκου: Μίλησε για το αδιέξοδό της - «Πήγα στον ψυχίατρο μετά το θάνατο του Τόλη»
Σα βόμβα «έσκασε» πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού, το οποίο αναφέρει πως η Άντζελα Γκερέκου πήγε σε ψυχίατρο μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, καθώς βρισκόταν σε αδιέξοδο.
Όπως αναφέρει το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Yes», η γνωστή ηθοποιός απευθύνθηκε σε ψυχίατρο μετά το θάνατο του αγαπημένου της, καθώς το ήταν μεγάλο το φορτίο που σήκωνε.
Το ρεπορτάζ δεν γνωρίζουμε αν ευσταθεί, πάντως η Άντζελα Γκερέκου δεν το έχει διαψεύσει μέχρι στιγμής. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της Γκερέκου για την περιουσία του Τόλη Βοσκόπουλου.
Δείτε τη φωτογραφία