Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

«Ο πατέρας μου χτύπαγε τη μάνα μου, κάποια στιγμή κλείστηκε στο Δαφνί»: Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Άντζελας Δημητρίου

«Όποτε ερχόταν στο σπίτι, μία θα χτύπαγε την μάνα μου και μία θα έσπαγε τα πάντα μέσα στο σπίτι»

9 Σεπτεμβρίου 2023 13:55
«Ο πατέρας μου χτύπαγε τη μάνα μου, κάποια στιγμή κλείστηκε στο Δαφνί»: Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Άντζελας Δημητρίου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Άντζελα Δημητρίου σε συνέντευξη της είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση με την αποκάλυψη ότι ο πατέρας της χτύπαγε την μητέρα της και ότι κάποια στιγμή είχε κλειστεί και στο Δαφνί. Παράλληλα, η Άντζελα Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! πριν λίγο καιρό και ήταν άκρως αποκαλυπτική, αναφέροντας το λόγο που δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα της κόρης της, Όλγας.

«Όποτε ερχόταν στο σπίτι, μία θα χτύπαγε την μάνα μου και μία θα έσπαγε τα πάντα μέσα στο σπίτι»

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε από μικρή ηλικία η ίδια και η οικογένειά της λόγω του πατέρα της:

«Απ’ όταν ήμουν 8 χρονών, ο πατέρας μου ήταν απών. Έλεγε πάντα ''θα έρθω να σας δω'', δεν ερχόταν ή ερχόταν και έκανε διάφορες φασαρίες γιατί είχε πρόβλημα υγείας. Όποτε ερχόταν στο σπίτι, μία θα χτύπαγε την μάνα μου και μία θα έσπαγε τα πάντα μέσα στο σπίτι. Εγώ ήμουν μικρή και φοβόμουν πάρα πολύ, πιο πολύ για την μάνα μου.

Ήθελα να προστατεύσω την μητέρα μου και τότε πέρναγε πάντα η αστυνομία περιπολία και κάποια στιγμή ο πατέρας μου είχε πάρει την μητέρα μου την χτυπάει. ''Βοήθεια, βοήθεια'' φωνάζει η κακομοίρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου.

Και συνέχισε: «Έρχεται η αστυνομία, τον παίρνει και φυσικά τον πήγε μέσα για να του πει γιατί κάνει αυτό το πράγμα. “Εγώ είμαι τρελός, έτσι θέλω να κάνω” τους είπε και κάποια στιγμή ο πατέρας μου κλείστηκε στο Δαφνί. Ποτέ όμως δεν έγινε καλά.

Ο μπαμπάς μου ήταν έτσι. Ο μπαμπάς μου ήταν αυτός ο οποίος κάποιες φορές εκμεταλλεύτηκε πάρα πολύ το δικό μου όνομα, σε μεγάλο βαθμό. Έβγαινε στην τηλεόραση, έκρυβε το πρόσωπο του και έλεγε ότι “είμαι ο πατέρας της Άντζελας Δημητρίου”. Δεν ήταν όμως ο πατέρας της Άντζελας Δημητρίου, ήταν ο πατέρας της Αγγελικής Κιουρτσάκη», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share