Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Ανατριχιάζει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Πριν από 10 χρόνια, κάηκα σχεδόν ολόκληρη, ταυτίστηκα με τις πυρκαγιές. Και τώρα το νερό, η φρίκη του πνιγμού!»

«Σήμερα έχω τη γιορτή μου, αλλά αποκλείεται να νιώσω εορταστικά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου»

9 Σεπτεμβρίου 2023 13:09
Ανατριχιάζει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Πριν από 10 χρόνια, κάηκα σχεδόν ολόκληρη, ταυτίστηκα με τις πυρκαγιές. Και τώρα το νερό, η φρίκη του πνιγμού!»
Από Εύη Κουρίδου

Με ένα όχι και τόσο ευχάριστο μήνυμα επανήλθε στα social media η Μαίρη Χρονοπούλου, ανήμερα της γιορτής της, επηρεασμένη από την επικαιρότητα.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, πέρασε διάφορες περιπέτειες με την υγεία της, ενώ πριν από 10 χρόνια κάηκε σχεδόν ολόκληρη, οπότε μπορεί να νιώσει όσους καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές.

«Φίλες, φίλοι που πολύ καιρό επικοινωνούσαμε και διασκεδάζαμε -με μηνύματα στο προφίλ μου στο ίνσταγκραμ- ξαφνικά χαθήκαμε. Δεν φταίτε εσείς. Πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας κ είχα απομακρυνθεί από τα Media. Ευτυχώς ο παλιός, πιστός φίλος μου @armoutidisgiannis που προΐσταται της ομάδας του Instagram μου, προσπάθησε με νύχια κ με δόντια να μην ξεχαστώ. Τροφοδοτούσε με φωτογραφίες από τον κινηματογράφο και διάφορα γεγονότα το προφίλ μου και κάπως επέζησα!! Φίλοι, φίλες ξαναγυρίζω, να’ μαι. Σήμερα έχω τη γιορτή μου.

Αλλά αποκλείεται να νιώσω εορταστικά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου. 10 χρόνια πριν, κάηκα σχεδόν ολόκληρη. Μπορείτε να φανταστείτε την ταύτιση ενός καμένου ανθρώπου, με τις πυρκαγιές. Πόνεσα. Ταυτίστηκα με τις πυρκαγιές. Σκέφτηκα τους ανθρώπους και τα ζωάκια του δάσους που κάηκαν και ποιος ξέρει, μπορεί και τα δέντρα να πονάνε. Και τώρα το νερό! Η φρίκη του πνιγμού. Η καταστροφή, η αγωνία. Θεούλη μου! Γιατί όλα αυτά στην πατρίδα μου;

Ξορκίζω τον καταραμένο χρόνο που πέρασε. Που πόνεσε κι εμένα, προσωπικά πολύ. Ελπίζω στη νέα χρονιά που έρχεται… Α και κάτι άλλο! Εγκαινιάζω σήμερα την σελίδα που μου άνοιξε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΜΟΥΤΙΔΗΣ στο FB (Mary Chronopoulou)! Δεν την είχα μεταχειριστεί ποτέ! Είναι το πρώτο μου post. Δεν θα χαθούμε από δω κ πέρα. Σας αγαπάω. Γεια σας», ήταν το μήνυμα της Μαίρης Χρονοπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share