Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Όλο το διαδίκτυο μιλά για τον Τάσο Χαλκιά: Με δάκρυα στα μάτια τα είπε όλα για την τραγωδία στο Λιμάνι του Πειραιά

Το ξέσπασμα του Τάσου Χαλκιά για τον χαμό του 36χρονου στο Blue Horizon

7 Σεπτεμβρίου 2023 20:06
Όλο το διαδίκτυο μιλά για τον Τάσο Χαλκιά: Με δάκρυα στα μάτια τα είπε όλα για την τραγωδία στο Λιμάνι του Πειραιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένος για το έγκλημα που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 5/9 στον Πειραιά, με τους άνδρες του πληρώματος του Blue Horizon να οδηγούν στον θάνατο τον 36χρονο Αντώνη, είναι ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις με το στόμα ανοιχτό. Όλο το διαδίκτυο μιλά για τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια τα είπε όλα για την τραγωδία στο λιμάνι.

Το ξέσπασμα του Τάσου Χαλκιά για τον χαμό του 36χρονου στο Blue Horizon

Ο ηθοποιός, την Τετάρτη 6/9, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του και την συνόδευσε με τις σκέψεις του για το τραγικό αυτό συμβάν, εκφράζοντας την θλίψη και την απογοήτευσή του, επισημαίνοντας πως πρόκειται για ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα.

Η ανάρτηση του Τάσου Χαλκιά για την τραγωδία στο Λιμάνι του Πειραιά

«Τί να χαρείς, πώς να σκεφτείς, στ’ αλήθεια πας να κοιμηθείς !! Περίσσεψε ή ασέλγεια ή ασέβεια ή ύβρις !!! Ξεπέρασαν το αμάρτημα ! Ακόμα και το πιο θανάσιμο !! Μα είναι ή Ζωή αλίμονο, ή ανθρώπινη Ζωή !!! Ή πράξη έχει όνομα, έγκλημα, το έγκλημα έχει κατηγορία, ΣΤΙΓΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ !!!!! Άλλη μια αδικοχαμένη ανθρώπινη Ζωή !!! ΓΙΑΤΊ ??? Από το τίποτα , από το πουθενά !!! ΓΙΑΤΙ ??? Δεν έχει καμία σημασία ποιος ακριβώς ήταν !!! ΗΤΑΝ ένας άνθρωπος ! ! ! . . . . . Τί κρίμα μεγάλε Ποιητή , δεν κάρπισαν οι στίχοι σου !!! Έχουμε πολλούς Βαρβάρους να πολεμήσουμε ακόμα !!!!! Βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια τού αδικοχαμένου Αντώνη Καρυώτη…», έγραψε.

Όλοι χειροκροτούν τον Εισαγγελέα Στάθη Θεοφανίδη: «Κι επειδή η μάνα του δεν ζει, ας τον θρηνήσουμε εμείς»

Ο αντιεισαγγελέας Στ. Θεοφανίδης, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τον άδικο χαμό του 36χρονου Αντώνη από το πλήρωμα του Blue Horizon και όλοι χειροκροτούν τα λόγια του, καθώς, όπως αναφέρει ο ίδιος, επειδή η μάνα του δε ζει, ας τον θρηνήσουμε εμείς.

Το πρόσωπο του 36χρονου Αντώνη, που χάθηκε αβοήθητος στα νερά του λιμανιού στον Πειραιά, έχει χαράξει τις καρδιές όλων μας. Ένα μεγάλο παιδί ήταν ο Αντώνης. Από αυτά που δεν βάζουν το κακό στο μυαλό τους. Δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι τρέχοντας να προλάβει το πλοίο, έτρεχε προς τον θάνατο του.

Η τραγωδία δεν άφησε ασυγκίνητο κανέναν.

Ο αντεισαγγελέας κ. Ευστάθιος Θεοφανίδης, ο οποίος διακρίνεται για τις ευαισθησίες του και το θάρρος της γνώμης του, ήθελε να μιλήσει δημόσια για τον τραγικό αυτό χαμό.

Η ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, συγκλονίζει. «Αντώνη, συγνώμη, μην τα πεις στον Θεό… Για μια ακόμα φορά, δείξε μας πώς είναι η ανθρωπιά».

Η ανάρτηση του γνωστού εισαγγελικού λειτουργού έχει ως εξής:

«Στα νερά αυτά, χτες βράδυ, πνιγήκαμε όλοι.. μαζί του.. πιθανόν να τους χαμογελούσε όταν έφευγε, η αγαθή καρδιά δεν γνωρίζει από την απανθρωπιά.. πνίγηκε η ψυχή μας, δεν ναυάγησε, βυθιστήκαμε…κι επειδή η μάνα του δεν ζει, ας τον θρηνήσουμε εμείς. Αυτόν και τους εαυτούς μας. Ο τόπος αυτός είχε κάποτε ανθρώπους. Τώρα μόνο ουρλιαχτά λύκων, κάθε είδους, παντού.. Αντώνη, συγγνώμη, μην τα πεις στον Θεό.. Για ακόμη μια φορά, δείξε μας πως είναι η ανθρωπιά…Θ.Σ»

ανάρτηση Στάθη Θεοφανίδη για Αντώνη Καρυώτη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share