Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

«Αδιανόητη απανθρωπιά! Ντροπή...»: «Ξεσπάθωσε» η Άννα Βίσση για τον φρικτό θάνατο του Αντώνη Καρυώτη στο Blue Horizon

Η οργισμένη ανάρτηση της ερμηνεύτριας για τον άδικο χαμό του 36χρονου

7 Σεπτεμβρίου 2023 14:06
«Αδιανόητη απανθρωπιά! Ντροπή...»: «Ξεσπάθωσε» η Άννα Βίσση για τον φρικτό θάνατο του Αντώνη Καρυώτη στο Blue Horizon
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά έχει σοκάρει το Πανελλήνιο και κυρίως τους δικούς του ανθρώπους στον Άγιο Νικόλαο.

Οργισμένη με το τραγικό συμβάν είναι και η Άννα Βίσση, η οποία με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Πέμπτης 7/9 το σχολίασε με ελάχιστες λέξεις.

Ειδικότερα, αναρτώντας, μισή φωτογραφία του 36χρονου Αντώνη, έγραψε: «Αδιανόητη η απανθρωπιά προς αυτό το αθώο πλάσμα. Λύπη… Ντροπή… Δικαιοσύνη».

«Αδιανόητη απανθρωπιά! Ντροπή...»: «Ξεσπάθωσε» η Άννα Βίσση για τον Αντώνη Καρυώτη

Attica Group: Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μετά τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon

Δεκτή έγινε η παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Attica Group Σ.Π., μετά τον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη, που σκοτώθηκε όταν τον έσπρωξαν κατά τον απόπλου του Blue Ηοrizon το βράδυ της Τρίτης (5/9).

Σε ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο κάνει λόγο για «τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί εντελώς άδικα και με τρόπο αδιανόητο η ζωή ενός νέου ανθρώπου». Σε αυτό το πλαίσιο εκφράζει «την οδύνη του και απευθύνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συγγνώμη του στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος». Η εταιρεία δεσμεύεται ότι θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια του 36χρονου Αντώνη «με κάθε τρόπο και με όλες τις δυνάμεις» της.

Την ίδια ώρα, λυγίζουν και οι πιο σκληροί: Αυτός είναι ο λόγος που ο 36χρονος Αντώνης ερχόταν κάθε έξι μήνες στην Αθήνα (video)

Παράλληλα, η Attica Group ανακοίνωσε ότι ξεκινά «διευρυμένη και σε βάθος έρευνα και με τη συνδρομή ανεξάρτητων εξωτερικών συμβούλων ώστε να διασφαλίσουμε ότι ποτέ ξανά δε θα παραβιαστούν από κανέναν οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα του Ομίλου μας. Δεσμευόμαστε επίσης ότι τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, θα αξιοποιηθούν για τις αναγκαίες τομές και αλλαγές, σε όποιο επίπεδο και με όποιον τρόπο χρειαστεί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Attica Group:

Αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί εντελώς άδικα και με τρόπο αδιανόητο η ζωή ενός νέου ανθρώπου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Group εκφράζει την οδύνη του και απευθύνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συγγνώμη του στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος. Παράλληλα, και ανεξαρτήτως της δικαστικής διερεύνησης, δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις.

Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος και αυτό μας έχει στιγματίσει όλους βαθύτατα. Ξεκινά άμεσα με εγγύηση του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μετόχων διευρυμένη και σε βάθος έρευνα και με τη συνδρομή ανεξάρτητων εξωτερικών συμβούλων ώστε να διασφαλίσουμε ότι ποτέ ξανά δε θα παραβιαστούν από κανέναν οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα του Ομίλου μας. Δεσμευόμαστε επίσης ότι τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, θα αξιοποιηθούν για τις αναγκαίες τομές και αλλαγές, σε όποιο επίπεδο και με όποιον τρόπο χρειαστεί.

Προς αυτή την κατεύθυνση, το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας.

Καλλιθέα, 7 Σεπτεμβρίου 2023

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share