Καψουρεμένος ο 19χρονος γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, Χάρης - Το φιλί με τη σύντροφό του (photo)
O Χάρης Σεφερλής ανταλλάσσει ένα φιλί στο στόμα με την αγαπημένη του της οποίας έχει κρύψει το πρόσωπό της με μια μαύρη καρδιά

Ο γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Ελένης Τσαβαλιά είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Ο Χάρης Σεφερλής αν και δεν είναι αρκετά ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπό από την προσωπική του ζωή. Ενώ, πριν ένα μήνα μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media ο Μάρκος Σεφερλής ανακοίνωσε μια μεγάλη απώλεια από το πλευρό του.
Το φιλί με τη σύντροφό του
Ο νεαρός άνδρας ανέβασε φωτογραφία με τη σύντροφό του στην οποία την κρατάει αγκαλιά και της δίνει ένα φιλί. Η εικόνα είναι σε ασπρόμαυρο φόντο με τον γιο του Μάρκου Σεφερλή και της Ελένης Τσαβαλιά να δείχνει ιδιαίτερα ερωτευμένος.
«Βόμβα» για τον Μάρκο Σεφερλή: «Είναι ένας ανασφαλής άνθρωπος και φοβερά...»
Ο Θοδωρής Ρωμανίδης παραχώρησε συνέντευξη στη Μαίρη Καράμπελα και το περιοδικό My Tv με αφορμή την παράσταση «Ένας βλάκας και μισός» την οποία και στήνει με μεράκι το φετινό καλοκαίρι. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στη μακρόχρονη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή και αποκάλυψε πως είναι ένας ανασφαλής άνθρωπος.
Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που το ο Μάρκος Σεφερλής δεν έκανε δεύτερο παιδί με την Έλενα Τσαβαλιά.
Συνεργαστήκατε για χρόνια με τον Μάρκο Σεφερλή. Θα ήσασταν θετικός για μια νέα συνεργασία μαζί του είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση;
Δεν είμαι καθόλου θετικός για καμιά συνεργασία πια, αν όλα πάνε καλά, του χρόνου βγαίνω στη σύνταξη. Οπότε το μόνο που θα κάνω είναι έργα με την «Ευ(φ)ορία γέλωτος». Βέβαια, όλες οι συνεργασίες με τον Μάρκο ήταν πάντα ευπρόσδεκτες. Πριν από έναν μήνα συναντηθήκαμε σε μια κηδεία και διαπίστωσα ότι είναι αλήθεια αυτό που λένε, ότι «κηδεία χωρίς γέλιο και γάμος χωρίς δάκρυ δεν γίνεται». Αναστατώσαμε όλη την κηδεία. με αυτόν τον άνθρωπο μόνο να γελάς μπορείς.
Είναι αυτό που βλέπουμε;
Καθόλου! Είναι ένας φοβερά αγχώδης και ανασφαλής άνθρωπος. Μπορεί να γελάνε από κάτω οι θεατές και να ρωτάει: «Θα γελάσουν οι άνθρωποι; Τι θα γίνει; Δεν γελάνε…». Είναι αυτή η ανασφάλεια που έχουν τα τεράστια ταλέντα. Βλέποντας τον, κατάλαβα ότι δεν είμαι τεράστιο ταλέντο γιατί δεν έχω ανασφάλεια.