Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

«Βογκούσαμε όλοι! Όταν είδαμε ότι είχαμε τέτοια σκηνή...» - Αποκάλυψη από την Ρένια Λουιζίδου για το «Καφέ της Χαράς»

«Αυτές είναι δύσκολες σκηνές, φοβερά χρονοβόρες, που μεταφράζονται κατά κανόνα σε πολλές ώρες αναμονής και πολλές ώρες κακουχίας στο γύρισμα»

31 Αυγούστου 2023 16:40
«Βογκούσαμε όλοι! Όταν είδαμε ότι είχαμε τέτοια σκηνή...» - Αποκάλυψη από την Ρένια Λουιζίδου για το «Καφέ της Χαράς»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η Ρένια Λουιζίδου για το «Καφέ της Χαράς» με αφορμή το θέμα της εκπομπής Flashback στο Μακεδονία Tv. Παράλληλα, διαβάτε εδώ πόσα λεφτά πήρε η ρένια Λουιζίδου από το «Καφέ της Χαράς».

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε στην εκπομπή και περιέγραψε ότι μπορεί για το τηλεοπτικό κοινό να ήταν μια ευχάριστη νότα, αλλά δεν ίσχυε το ίδιο για τους πρωταγωνιστές καθώς ήταν μία σκηνή που απαιτούσε αρκετή οργάνωση και χρόνο.

«Βογκούσαμε όλοι! Όταν είδαμε ότι είχαμε τέτοια σκηνή...»

«Η Χαρά είχε συνοδευτεί από τον Αντώνη σε εκείνον τον γάμο. Πάντα το πίστευα μέσα μου και το έλεγα στον Χάρη Ρώμα και στην Άννα Χατζησοφιά ότι ο άντρας της ζωής της Χαράς, είναι ο Τρελαντώνης. Από όλους τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της, ο μόνος που στάθηκε κλαρίνο, που τη βοήθησε πραγματικά και την αγάπησε άνευ όρων ακριβώς για αυτό που ήταν, ήταν ο τρελός του χωριού» περιέγραψε η Ρένια Λουιζίδου.

«Σε όλες αυτές τις σκηνές που ο κόσμος κατά κανόνα ευχαριστιέται πολύ, εμείς όταν πήραμε το κείμενο κι είδαμε ότι έχει μέσα μία τέτοια σκηνή, όλοι βογκούσαμε. Αυτές είναι δύσκολες σκηνές, φοβερά χρονοβόρες, που μεταφράζονται κατά κανόνα σε πολλές ώρες αναμονής και πολλές ώρες κακουχίας στο γύρισμα» πρόσθεσε.

 Αποκάλυψη από την Ρένια Λουιζίδου για το «Καφέ της Χαράς»

«Νομίζω ότι είχε γίνει μία ωραία, ατμοσφαιρική σκηνή. Βέβαια, εμείς γκρινιάζαμε και τρώγαμε αυτά που δεν έπρεπε να φάμε από τα τραπέζια. Χορέψαμε και εκεί πολύ» κατέληξε η Ρένια Λουιζίδου.

Κόλαφος η Ρένια Λουιζίδου για Γιάννη Μπέζο: «Με έβγαλε με κλωτσιά...»

Στον καναπέ της εκπομπής, «Στούντιο 4» έκατσε η γνωστή ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου όπου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική αλλά και για το άγνωστο περιστατικό με τον Γιάννη Μπέζο. Με την ευκαιρία, δείτε την σπόντα του ηθοποιού για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η αποχή από τα social media

«Δεν έχω social media γιατί προφυλάσσομαι. Τρελοκομείο ρε παιδιά, πολλή ένταση και στο θετικό και στο αρνητικό. Μανία! Κάθε μέρα να ξυπνάς και να είσαι στο έλεος του σήμερα σε λατρεύουν και μετά αποφάσισαν να σε φάνε;» είπε για τα social media και πρόσθεσε:

«Στο Instagram ντρέπομαι να πουλήσω αυτό το παραμύθι ότι είμαι ιπτάμενη και χαρούμενη. Μου είναι δύσκολο να παρακολουθήσω τις φωτογραφίες, εγώ δεν νιώθω ούτε μία φορά μες στη μέρα φωτογραφίσιμη».

Κόλαφος η Ρένια Λουιζίδου για Γιάννη Μπέζο: «Με έβγαλε με κλωτσιά...»

Οι δηλώσεις της Ρένιας Λουιζίδου

Συγκεκριμένα, η Ρένια Λουιζίδου αναφερόμενη για μια οντισιόν της στην Αθήνα της Ξένιας Καλογροπούλου είπε χαρακτηριστικά" «Με έβγαλε με “κλωτσιά” ο Γιάννης Μπέζος στη σκηνή, είχαμε μαζί ένα νούμερο. Μου τραβούσε το χέρι και του το χρωστάω γιατί βγήκα στο σανίδι και με τραβούσε.

Είχα φρικάρει γιατί βγήκα από τη σκηνή με όλες τις Ηλέκτρες και τους Άμλετ και έπρεπε να κάνω επιθεώρηση, κάτι που κανείς δεν με είχε προετοιμάσει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share