Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Απογοητευμένη από την ανθρωπότητα η Ελένη Ράντου: «Χίλιες φορές με σκυλιά παρά με ανθρώπους, τους αντιπαθώ»

«Είναι οδυνηρό...»

31 Αυγούστου 2023 15:49
Απογοητευμένη από την ανθρωπότητα η Ελένη Ράντου: «Χίλιες φορές με σκυλιά παρά με ανθρώπους, τους αντιπαθώ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Ράντου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala και τον Κώστα Μπουρούση αναφέρθηκε στους λόγους που πολλές φορές οι άνθρωποι την απογοητεύουν και έχει φτάσει στο σημείο να τους μισεί, δηλώνοντας πως με τα σκυλιά είναι χίλιες φορές καλύτερα.

Παράλληλα, διαβάστε εδώ την σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε η Ελένη Ράντου για την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή της.

Θυμάστε κάποιο αγαπημένο ταξίδι;

Ήταν στην Αιθιοπία. Μια φίλη υιοθέτησε ένα παιδί από εκεί κι είχαμε πάει για να επισκεφτούμε το ορφανοτροφείο. Η ματιά των ανθρώπων με συγκλόνισε. Ένιωσα ότι τα μάτια τους μπορώ να τα εμπιστευτώ. Έχω τρέλα με τους ανθρώπους.

Ελένη Ράντου
Ελένη Ράντου

Δύσκολο να τους αγαπάς;

Είναι οδυνηρό. Και με έχουν πληγώσει και με έχουν προδώσει κι έχω μισήσει τους ανθρώπους. Έχω φτάσει στο σημείο να πω χίλιες φορές με σκυλιά παρά με ανθρώπους. Παρ’ όλα αυτά υπερτερεί η αγάπη τελικά.

"Τσακίζει κόκαλα" η Ελένη Ράντου: «Ήμουν ένα οικονομικό βάρος! Νιώθεις ότι περισσεύεις!» - Δραματική εξομολόγηση για τη σχέση με την μητέρα της

Η Ελένη Ράντου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και ανάμεσα σε όσα είπε, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που είχε με την μητέρα της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε η Ελένη Ράντου για την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή της.

Στην ερώτηση αν κουβαλάει κάποιο τραύμα από τη μητέρα της η ηθοποιός είπε: «Κοίτα με την μητέρα μου είχαμε μια ιδιόρρυθμη σχέση. Ήμουν, ας πούμε ένα “οικονομικό βάρος” διότι η οικονομική τους κατάσταση δεν επέτρεπε δεύτερο παιδί. Εγώ ήμουν το δεύτερο παιδί, οπότε μου έχει περάσει πολύ έντονα η αίσθηση ότι βάραινα, ότι περίσσευα, ότι ήμουν ανεπιθύμητη».

Στη συνέχεια η Ελένη Ράντου εξήγησε πως λειτούργησε αυτό στη μετέπειτα σχέση τους: «Είναι πολύ δύσκολο να νιώθεις ότι περισσεύεις. Αυτό το κουβαλάς και ή το παλεύεις ή σε παίρνει από κάτω και το πας στην άλλη άκρη: να προσπαθείς απελπισμένα να κερδίσεις την συμπάθεια των άλλων.

Νομίζω ότι το αποτέλεσμα όλης αυτής της δυσκολίας ήταν να κάνω αυτήν την δουλειά. Συζητώντας με πολλούς συναδέλφους, μου έχει κάνει εντύπωση ότι οι γυναίκες ηθοποιοί κατά ένα 70% έχουν φάει απόρριψη κυρίως από τη μητέρα μας. Και βρήκαμε διέξοδο σε αυτό το επάγγελμα. Δηλαδή πήγαμε να παλέψουμε στα ίσια και να κάνουμε δημιουργία το θέμα μας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share