Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Ανεβάζει το θερμόμετρο η Ειρήνη Στεριανού: Οι πόζες με μαγιό μπροστά στη θάλασσα - Δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από τις διακοπές της

Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό «GNTM» μετρά 118.000 ακόλουθους στο Instagram

31 Αυγούστου 2023 15:02
Ανεβάζει το θερμόμετρο η Ειρήνη Στεριανού: Οι πόζες με μαγιό μπροστά στη θάλασσα - Δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από τις διακοπές της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Ειρήνη Στεριανού είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και δεν σταματά να μοιράζεται υλικό από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό «GNTM» μετρά 118.000 ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Παράλληλα, η Ειρήνη Στεριανού έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε για τη διαρροή φωτογραφιών με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο.

Ανεβάζει το θερμόμετρο η Ειρήνη Στεριανού

Το τελευταίο διάστημα, δημοσιεύει καθημερινά σχεδόν, στιγμιότυπα από τις διακοπές της, δίνοντας μια γεύση στο κοινό της από την καθημερινότητά της και τα μέρη που έχει επισκεφτεί.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή έχει ταξιδέψει μέχρι στιγμής στην Κέρκυρα, την Κρήτη, τη Μήλο, τη Λέσβο, αλλά και το Κουφονήσι. Το προφίλ της στο Instagram έχει γεμίσει με στιγμιότυπα, με την ίδια να ποζάρει με το μαγιό της μπροστά από μαγευτικές παραλίες.

Οι ακόλουθοί της βέβαια, αφήνουν συνεχώς σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της, αναφορικά με το κορμί της και όχι τα τοπία που ανεβάζει, επαινώντας τη για την ομορφιά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share