Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Για να μην χαλιέστε άδικα...» - Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα σε σχόλιο που δέχτηκε για τις αναρτήσεις του εν μέσω των πυρκαγιών (Video)

«Κάνω διακοπές με την οικογένεια μου και ναι, δεν τις σταμάτησα, όπως φαντάζομαι κανένας που δεν είχε προσωπικό θέμα»

26 Αυγούστου 2023 09:26
«Για να μην χαλιέστε άδικα...» - Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα σε σχόλιο που δέχτηκε για τις αναρτήσεις του εν μέσω των πυρκαγιών (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε διακοπές βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο οι αναρτήσεις του εν μέσω των πυρκαγιών που καίνε την Ελλάδα φαίνεται πως ενόχλησαν τους χρήστες των κοινωνικών δικτύο, οι οποίοι του επιφύλαξαν μία επίθεση.

Συγκεκριμένα, από τις διακοπές του μοιράστηκε με τους followers του ένα βίντεο γράφοντας στη λεζάντα, με σαφή αναφορά στο καταστροφικό πέρασμα των πυρκαγιών και αυτό το καλοκαίρι από πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η φύση που ο άνθρωπος δεν σέβεται και εκδικείται, μας χαρίζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας… Μπλε σπηλιά στους μοναδικούς Παξούς. Ίσως το ωραιότερο νησί μας σε φυσική ομορφιά… ΥΓ: Ας μην τσακωθούμε και γι αυτό», για να λάβει από μια ακόλουθό του το εξής μήνυμα: «Φτάνει η προβολή, η Ελλάδα καίγεται, το κατάλαβες;;;;;;».

«Για να μην χαλιέστε άδικα...»

Όπως μπορεί να φανταστεί όποιος έχει παρακολουθήσει έστω και ελάχιστα τον παρουσιαστή στην τηλεόραση, το μήνυμα δεν έμεινε ασχολίαστο από τον ίδιο, ο οποίος και έδωσε στη «φίλη» του την εξής απάντηση:

«Η Ελλάδα δυστυχώς κάηκε όπως κάθε χρόνο. Μετά έρχονται οι εξαγγελίες και μετά από ένα χρόνο γίνονται ακριβώς τα ίδια. Και μετά όλοι κάνουμε σαν να είναι κάτι καινούργιο και να μην ξέρουμε σε ποια χώρα και με ποιους ανθρώπους ζούμε.

Έκλαψα και μάτωσα όπως όλοι οι σοβαροί άνθρωποι. Κυρίως για τις ανθρώπινες απώλειες και μετά για τις περιούσιες αλλά και την φυσική μας κληρονομιά που κάθε χρόνο την μειώνουμε. Κάνω διακοπές με την οικογένεια μου και ναι, δεν τις σταμάτησα, όπως φαντάζομαι κανένας που δεν είχε προσωπικό θέμα.

Ούτε εργαζόμουν για να μπορώ να πω όλα αυτά που αισθανόμουν και πιστεύω, όπως πάντα κάνω. Από την άλλη τι ακριβώς σας λέει ότι κάποιοι που ανεβάζουν τυποποιημένα μηνύματα λύπης, όλως τυχαίως, όλοι τα ίδια, πραγματικά συναισθάνονται τι ακριβώς συμβαίνει, ή βοηθούν με κάποιον τρόπο? Καμιά φορά η σιωπή είναι πιο έντιμη στάση. Δεν νομίζω να προκαλώ που δείχνω τις ομορφιές της χώρας μας και όχι ακριβά εστιατόρια, βίλες και ξενοδοχεία. Ως εκ τούτου αν πραγματικά σας ενοχλεί όλο αυτό, το πιο απλό να μη με ακολουθείται για να μην χαλιέστε άδικα. Σας ευχαριστώ για το μήνυμα σας», έγραψε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share