Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Έγινε μπαμπάς ο Άγγελος Λάτσιος: Πώς η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της Γαίας Μερκούρη (photo)

Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της παρουσιάστριας

23 Αυγούστου 2023 20:19
Έγινε μπαμπάς ο Άγγελος Λάτσιος: Πώς η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της Γαίας Μερκούρη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπαμπάς έγινε ο Άγγελος Λάτσιος, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού. Πώς η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της Γαίας Μερκούρη αναφέρει ο κεντρικός τίτλος.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το εξώφυλλο του περιοδικού «Yes», η γνωστή παρουσιάστρια απέκτησε στα κρυφά τον εγγονό της.

Το περιοδικό δε δίνει περαιτέρω πληροφορίες, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει την είδηση. Παράλληλα, θυμηθείτε εδώ την «σκανδαλώδη» σφαλιάρα της Άννας Βίσση στην Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρηση.

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»
Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»

Προληπτική η Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θέλω τέτοια!» - Αυτό θεωρεί γρουσουζιά (Video)

Μεγάλη γρουσουζιά θεωρεί η Ελένη Μενεγάκη τις ανοιχτές ομπρέλες μέσα στο σπίτι και στο πλατό της και το είπε ξεκάθαρα στην εκπομπή της. Παράλληλα, κόλαφος ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την Ελένη Μενεγάκη, εκφράζοντας το μεγάλο του παράπονο και δηλώνοντας πως τον έχει τσαντίσει πάρα πολύ.

Δείχνοντας τις ομπρέλες που θα εμφανίζονταν στη στήλη των κατασκευών, είπε: «Την κυνηγούσα κάποτε την Άννα Μαρία, “Μην ανοίξεις καμιά ομπρέλα στο πλατό, να γκαντεμιαστούμε εντελώς, δεν θέλω τέτοια!” Ανοιχτές ομπρέλες στο σπίτι εγώ δεν θέλω! Θα τις ανοίξουμε για να τις δούμε και θα τις ξανακλείσουμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share