Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πόπη Τσαπανίδου: «Και παιξαμε και μαθαμε και πεσαμε και χτυπήσαμε και...» - Η πρώτη «εμφάνισή» της στα social media μετά την παραίτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ (photos)

«Ολα μα όλα τα παιχνίδια, ευκαιρία για μάθηση και ανανέωση»

23 Αυγούστου 2023 14:04
Πόπη Τσαπανίδου: «Και παιξαμε και μαθαμε και πεσαμε και χτυπήσαμε και...» - Η πρώτη «εμφάνισή» της στα social media μετά την παραίτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ (photos)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά την παραίτησή της από τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου πόσταρε καλοκαιρινές φωτογραφίες στην παιδική χαρά.

Η Πόπη Τσαπανίδου με αέρινο φόρεμα και σαγιονάρες παίζει με τον εγγονό της και αναφέρει στη λεζάντα: «Και παίξαμε και μάθαμε και πέσαμε και χτυπήσαμε και ξανασηκωθήκαμε και προσπαθήσαμε ξανά! Ολα μα όλα τα παιχνίδια, ευκαιρία για μάθηση και ανανέωση! Οι μερες μου με τον Ettore μου θυμίζουν να μην σταματώ να είμαι περίεργη, όπως κάθε παιδί».

Η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου

Πόπη Τσαπανίδου: Έξαλλη με το σκετς του Τάκη Ζαχαράτου στον Χατζηνικολάου – «Σεξιστική επίθεση με χυδαίες λέξεις»

Ως… Πόπη Τσαπανίδου εμφανίστηκε ο Τάκης Ζαχαράτος στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, προκειμένου να κάνει τη δική του παρέμβαση για το αποτέλεσμα των εκλογών 2023. Αυτό όμως ήταν κάτι που έκανε την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσει έντονα και να γίνει έξαλλη με το σκετς του γνωστού κωμικού, κάνοντας λόγο για σεξιστική επίθεση με χυδαίες λέξεις.

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση του Τάκη Ζαχαράτου ως Πόπη Τσαπανίδου:

Η αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου

Λίγη ώρα μετά, η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε στο πλατό της εκλογικής εκπομπής και τοποθετήθηκε ανοιχτά για το σκετς του Τάκη Ζαχαράτου. «Μου στείλανε ένα μήνυμα για το περίφημο βίντεο του… κυρίου, κωμικό, για το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε λέξεις και φράσεις που περιείχε. Για μένα αυτό το βίντεο δεν είναι χιουμοριστικό, δεν είναι σάτιρα. Είναι βαριά, βαρύτατη σεξιστική επίθεση»

«Ε όχι, είστε υπερβολική. Έχω δεχθεί και εγώ τέτοιου είδους σάτιρα, άπειρες φορές» απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, με την Πόπη Τσαπανίδου να επιμένει: «Αν οι λέξεις, που μου μεταφέρουν, ήταν μέσα στο βίντεο αυτό, είναι βαρύτατη σεξιστική επίθεση. Όταν ήρθα και μου είπατε ότι υπήρξε χιουμοριστικό βίντεο γέλασα και είπα «ήρθε η σειρά μου». Φυσικά, καλοδεχούμενη η σάτιρα και τα πάντα. Μου μεταφέρονται όμως λέξεις και εκφράσεις που δεν συνιστούν σάτιρα αλλά σεξιστική επίθεση. Αν ισχύει, είναι κρίμα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share