Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Έγκυος ξανά η Ιωάννα Τούνη; Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου - Η κοιλιά της influencer και το σχόλιο του συντρόφου της (photo)

«Αγάπη θα το πεις εσύ ή να το πω εγώ;»

23 Αυγούστου 2023 07:45
Έγκυος ξανά η Ιωάννα Τούνη; Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου - Η κοιλιά της influencer και το σχόλιο του συντρόφου της (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το καλοκαίρι συνεχίζεται για την Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον 8 μηνών γιο τους, τον μικρό «νουνίτο». Οι τρεις τους έχουν κάνει tour στα ελληνικά νησιά, ενώ για τα γενέθλια της influencer επισκέφτηκαν τις Μαλδίβες μαζί με φίλους. Αυτές τις μέρες βρίσκονται στη Ρόδο και απολαμβάνουν το τέλος του καλοκαιριού.

Η ίδια καθημερινά ενημερώνει τους ακόλουθούς της στο instagram για το πώς περνούν και τι κάνουν στις διακοπές τους, ενώ δε διστάζει πολλές φορές να «τσαλακωθεί» και να κάνει πλάκα με την εμφάνισή της αλλά και το σώμα της. Παράλληλα, πριν λίγες ημέρες η γνωστή influencer πέρασε δύσκολες στιγμές.

Η κοιλιά της influencer και το σχόλιο του συντρόφου της

Σε ένα από τα βίντεο που δημοσίευσε χθες, τη βλέπουμε να κρατά την κοιλιά της και να λέει στον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, «Αγάπη θα το πεις εσύ ή να το πω εγώ;».

«Γιατί έκανες την ανακοίνωση ότι είσαι τριών μηνών έγκυος έτσι; Έτσι δεν είναι πολύ ωραίο» ακούγεται να λέει εκείνος με τη σειρά του.

Σε αμέσως επόμενο story στο Instagram και προκειμένου να μην υπάρξουν παρανοήσεις η Ιωάννα Τούνη έγραψε, «Δεν είμαι έγκυος, απλά τρώω φουλ».

Η κοιλιά της Ιωάννας Τούνη και το σχόλιο του συντρόφου της

Συγκίνηση για την Ιωάννα Τούνη: «Το μωράκι μου προσπαθεί να σταθεί...» (Video)

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πέρασαν την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου στην μαγευτική Μάνη, ενώ από σήμερα βρίσκονται στα Κύθηρα όπου συνεχίζουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Η γνωστή influencer συγκινήθηκε με το μωράκι της, καθώς προσπαθεί να σταθεί και να κάνει τα πρώτα του βήματα.

Το τρυφερό βίντεο που δημοσίευσε

Σήμερα (16/8), η ευτυχισμένη μανούλα μας έδειξε τον 8 μηνών γιο της, ο οποίος φαίνεται να προσπαθεί να σηκωθεί και να περπατήσει. Με την ευκαιρία, δείτε πόσα ξόδεψε στο ταξίδι της στις Μαλδίβες.

«To μωράκι μου προσπαθεί να σταθεί και βάζει φουλ δύναμη στα πόδια του. Θα περπατήσουμε σύντομα» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στα Instagram Stories της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share