Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Αισχρή, κατάντια, μ@#ν@φωτογραφία, ψώνιο, είστε και μητέρα» - Χείμαρρος αντιδράσεων με την ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου (photo)

Τα καλλίγραμμα πόδια και το μπικίνι της που προκάλεσαν χαμό!

22 Αυγούστου 2023 11:18
«Αισχρή, κατάντια, μ@#ν@φωτογραφία, ψώνιο, είστε και μητέρα» - Χείμαρρος αντιδράσεων με την ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Χείμαρρο αντιδράσεων προκάλεσε με την ανάρτηση της, η αγαπημένη ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου με τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να την "κράζουν" πολύ άγρια. Συγκεκριμένα, δέχθηκε "επίθεση", ύστερα από φωτογραφία που δημοσίευσε δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια και το μπικίνι της. Παράλληλα, δείτε εώ την τρυφερή ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με την δίχρονη κορούλα της, Σιέννα

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου που προκάλεσε χείμαρρο αντιδράσεων

Πολλοί, δηλαδή, ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως ήταν προκλητική και πως ήταν κάτι αχρείαστο στο feed τους, ενώ υποστήριξαν πως ήταν κάτι απρεπές για μία μητέρα δύο παιδιών.

είμαρρος αντιδράσεων με την ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

«Βόμβα» από την Αθηνά Οικονομάκου - «Δεν ξέρω τι δρόμο θα είχα πάρει αν...»

Στην εφημερίδα On Time μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία και τα οφέλη που έχει λάβει από αυτή. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της ηθοποιού για τον γάμο της.

Πόσα χρόνια κάνεις ψυχοθεραπεία;

Πάνω από δέκα χρόνια κάνω ψυχοθεραπεία και συνεχίζω, εκεί βασίζεται όλη μου η εξέλιξη. Δεν ξέρω τι δρόμο θα είχα πάρει και αν θα είχαν έρθει έτσι τα πράγματα χωρίς τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας.

«Βόμβα» από την Αθηνά Οικονομάκου - «Δεν ξέρω τι δρόμο θα είχα πάρει αν...»

Τι σε έχει πληγώσει πολύ;

Διάφορα συμβάντα, όχι κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό τα τελευταία χρόνια.

Τον ερχομό τρίτου παιδιού τον σκέφτεσαι;

Δεν είμαι αρνητική στον ερχομό τρίτου παιδιού. Σε αυτή τη φάση της ζωής δεν το σκεφτόμαστε, ωστόσο, σε λίγα χρόνια από τώρα, να είμαστε καλά με υγεία και να αντέχουμε, γιατί όχι; Ο μπαμπάς του γιατρού μου έχει ξεγεννήσει τη μαμά μου κι εκείνος εμένα.

Εμείς έχουμε την εικόνα της όμορφης, της επιτυχημένης, της πλούσιας, με την οικονομική άνεση που έχει κάνει ένα καλό γάμο, δυο παιδιά. Όλο το «πακέτο».

Αλήθεια είναι, αλλά λέω ότι όλο αυτό δεν έχει έρθει τυχαία, το ότι είναι ένας πολύ μακρύς δρόμος, μέχρι τώρα, που οφείλεται σε πάρα πολλές καταστάσεις, γεγονότα και συνθήκες που κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί, γιατί έχω καταφέρει να είμαι τόσο δυναμική, γιατί τα καταφέρνω όλα, γιατί με ό,τι ασχολούμαι, το πετυχαίνω, γιατί είναι αυτές οι επιλογές μου. Γιατί οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου είναι αυτοί. Έχω πασχίσει πάρα πολύ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share