Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη: Στο νοσοκομείο ο πατέρας του - Η συγκινητική ανάρτηση του ηθοποιού

«Όλα είναι δρόμος... πατέρα»

21 Αυγούστου 2023 15:43
Δύσκολες ώρες για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη: Στο νοσοκομείο ο πατέρας του - Η συγκινητική ανάρτηση του ηθοποιού
Από Κυριάκος Μελλίδης

Δύσκολες είναι οι στιγμές που βιώνει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τις τελευταίες ώρες. Ο ηθοποιός, μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram, αποκάλυψε πως ο πολυαγαπημένος του πατέρας βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξαδρος Μπουρδούμης δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φέρεται να κρατά το χέρι του πατέρα του, στου οποίου το χέρι έχει τοποθετηθεί ορός. «Προχωράμε. Παλεύουμε. Συνεχίζουμε. Όλα είναι δρόμος. Πατέρα» έγραψε στην ανάρτησή του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Φωτογραφία Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον πατέρα του στο νοσοκομείο
Φωτογραφία Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον πατέρα του στο νοσοκομείο

Θηρίο ο Σπύρος Φωκάς: Γιόρτασε τα 86α του γενέθλια μετά τη μεγάλη περιπέτεια υγείας

Ο Σπύρος Φωκάς έσβησε τα κεράκια της τούρτας του με μεγάλη παρέα σε κέντρο αποκατάστασης, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Ο γνωστός ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας έγινε 86 ετών και τα γιόρτασε σε μια μικρή συγκέντρωση στο κέντρο αποκατάστασης όπου φιλοξενείται, στην Καλαμάτα.

Η σύζυγός του, Λίλιαν, που δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του ανέβασε φωτογραφία από τον γνωστό ηθοποιό που σβήνει τα κεράκια του, όπως και από την τούρτα του.

Ο Σπύρος Φωκάς μεταφέρθηκε στο κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα μετά το εξιτήριο που πήρε, αφού πέρασε τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση στη χολή και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ νοσοκομείου στην Αθήνα.

Σπύρος Φωκάς: «Εγώ δεν φοβάμαι τον χάρο, μόνο τον τραγουδώ» - Το μήνυμά του μέσα από την ενταντική

Στην Εντατική μεταφέρθηκε ο Σπύρος Φωκάς ενώ ήδη νοσηλεύεται για αρκετές ημέρες, έπειτα από σοβαρή λοίμωξη στη χολή του.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, ανέβασε μια φωτογραφία του ηθοποιού και στη λεζάντα έγραψε: «Είμαστε σε καλά χέρια Ευτυχώς!!!!!!! Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.. Ο Σπύρος μου. Ο Σπύρος όλων είναι αετός. Στο πέταγμα του σκορπά καλοσύνη υπομονή αγάπη χαμόγελα. "Εγώ δε φοβάμαι το χάρο Μόνο τον τραγουδώ"
είπε».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, o ηθοποιός δίνει ακόμη μια μάχη σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών.

«"Σήκω, παλικάρι μου" είναι η φράση που με δυσκολία λόγω της συγκίνησής της λέει συνεχώς με δάκρυα στα μάτια η σύζυγός του, Λίλιαν, η οποία κρατώντας του το χέρι, προσπαθεί να κρύβει τον πόνο της για τον αγαπημένο της σύζυγο. Αυτή τη φορά οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Σπύρος Φωκάς χρειάζεται να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί και αυτό το πρόβλημα, προτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Τέλος, αναφέρεται ότι η κόρη του, Κωνσταντίνα, ταξίδεψε εσπευσμένα το απόγευμα πιθανότατα της Τετάρτης 2 Αυγούστου, από το Λος Άντζελες, προκειμένου να είναι δίπλα του.

Οι περιπέτειες με την υγεία του Σπύρου Φωκά άρχισαν από τις πυρκαγιές στο Λουτράκι πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο ηθοποιός και η σύζυγός του Λίλιαν, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Λόγω των αναθυμιάσεων ο 85χρονος Σπύρος Φωκάς αναγκάστηκε να μείνει αρκετές μέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

Πρώτα, ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από αναπνευστικά προβλήματα που υπέστη, ενώ λίγο αργότερα και λόγω της μεγάλης πίεσης από την κατάσταση, κατέρρευσε και η Λίλιαν Φωκά με, παθαίνοντας οξύ έμφραγμα.

Ωστόσο, και οι δύο είναι καλά, με τη σύζυγο του Σπύρου Φωκά να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, όπως ενημέρωσε μέσω Facebook. Το πρωί της Κυριακής 23 Ιουλίου, η ίδια έγραψε: «Σας ευχαριστώ. Είμαι εκτός κινδύνου. Παραμένουμε στο νοσοκομείο της Κορίνθου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share