Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Έφη Μπίρμπα: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Άρη Σερβετάλη - Η γνωριμία και οι δυσκολίες (photos)

«Μέσω της Έφης συνάντησα τον πνευματικό μου, νοηματοδοτήθηκε η καθημερινότητά μου, τι κάνω, ποιος είμαι»

17 Αυγούστου 2023 17:19
Έφη Μπίρμπα: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Άρη Σερβετάλη - Η γνωριμία και οι δυσκολίες (photos)
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Άρης Σερβετάλης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του και έχει καταφέρει να αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο, μέσα από ρόλους που ενσάρκωσε με τεράστια επιτυχία. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της κούκλας συζύγου του, Έφης Μπίρμπα. Πώς έγινε η γνωριμία τους και ποιες δυσκολίες αντιμετώπισαν;

Ο γάμος του με την Έφη Μπίρμπα

Ο Άρης Σερβετάλης και η Έφη Μπίρμπα παντρεύτηκαν το 2009. Παράλληλα, δείτε τη δήλωση που έκανε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τον ηθοποιό.

Άρης Σερβετάλης και Έφη Μπίρμπα
Άρης Σερβετάλης και Έφη Μπίρμπα

Για τον γάμο του με την εικαστικό και σκηνοθέτη, ο Άρης Σερβετάλης είχε δηλώσει: “Είναι πολύ σημαντικό αυτό, η κοινή πίστη σε κάτι είναι ο κοινός μας παρονομαστής, έχουμε τον ίδιο στόχο. Πηγαίνουμε προς την ίδια κατεύθυνση από παράλληλους δρόμους, δεν χρειάζεται να ταυτίζεται ο ένας με τον άλλον. Αυτό είναι βέβαια ένας καθημερινός αγώνας. Πέφτεις, ξανασηκώνεσαι, και πάλι από την αρχή. Είναι όμως σημαντικό να υπάρχει αυτή η κοινή πίστη”.

Έφη Μπίρμπα: Η απώλεια που τη σημάδεψε

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην “Κυψέλη” μαζί με τον σύζυγο της Άρη Σερβετάλη, η Έφη Μπίρμπα μίλησε για την απώλεια του πατέρα της.

“Η μεγάλη μου προίκα είναι ο θάνατος του πατέρα μου όταν ήμουν 16 ετών. Το γεγονός αυτό πυροδότησε κάποια ερωτήματα που στη συνέχεια απαντήθηκαν όταν βρέθηκα κάποια στιγμή στη ζωή μου σε ένα μεγάλο ναδίρ. Γνωριστήκαμε με τον πνευματικό μου ο οποίος είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου. Επαναπροσδιορίστηκαν τα πάντα“.

Με την σειρά του, ο Άρης Σερβετάλης ανέφερε: «Μέσω της Έφης συνάντησα τον πνευματικό μου. Νοηματοδοτήθηκε η καθημερινότητά μου, τι κάνω, ποιος είμαι. Όλη η καθημερινότητα είναι ένας αγώνας. Σε ένα αγώνισμα δεν είναι όλα ρόδινα. Υπάρχουν τραυματισμοί αλλά υπάρχουν και στεφάνια. Γνωριστήκαμε σε ένα καφέ που εργαζόταν, μπαίνοντας μέσα συνέβη αυτό που λένε “ζαβλαμάς”. Συζητήσαμε με την Έφη να αποχωρήσω από τον “Ρινόκερο”. Είναι πολύ μεγάλο δώρο για μένα η στάση της Έφης».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share