Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος: «Έγραφαν ότι τσακωθήκαμε και έλειπα για...» (Video)

«Νομίζω ότι δεν πρέπει να πιανόμαστε με ό,τι έχει να κάνει με...»

17 Αυγούστου 2023 12:59
Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος: «Έγραφαν ότι τσακωθήκαμε και έλειπα για...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την οργή του εξέφρασε ο Τριαντάφυλλος στον αέρα της εκπομπής για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει τσακωθεί με τις δύο παρουσιάστρες και για τον λόγο αυτό να απουσιάζει. Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή μια συνέντευξη της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Παράλληλα, χαμός επικράτησε στον αέρα του Καλοκαίρι Yes με την ατάκα του Τριαντάφυλλου περί βίας και τους συνεργάτες του να διαφωνούν.

«Έγραφαν ότι τσακωθήκαμε και έλειπα για...»

«Πάρα πολύ ωραία τα λέει και έξω από τα δόντια η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Νομίζω ότι δεν πρέπει να πιανόμαστε με ό,τι έχει να κάνει με την υγεία. Είναι πάρα πολύ σκληρό», σχολίασε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Είναι πάρα πολύ άσχημο. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι υπάρχει από πίσω μία οικογένεια. Είναι θέμα ηθικής», τόνισε από την πλευρά της η Φελίσια Τσαλαπάτη.

O Τριαντάφυλλος από την πλευρά του θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την απουσία του από την εκπομπή το πρωινό της Τετάρτης και όσα γράφτηκαν για αυτό.

«Όταν ένα πρόσωπο είναι δημόσιο και αγαπητό, κάποιοι ζηλεύουν, κάποιοι θέλουν να χτυπήσουν κάτω από τη ζώνη», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Εγώ εχθές έλειψα και μου έκαναν πόσα tag ότι «ο Τριαντάφυλλος τσακώθηκε με τη Μαριάντα», «με τη Φελίσια τι έγινε τελικά». Ρε παιδιά, δεν μπορούσα να είμαι εδώ, γιατί έλειπα για το τραγούδι. Τους εξηγούσα ότι λείπω για αυτόν τον λόγο και θα είμαι την επόμενη ημέρα», συμπλήρωσε αμέσως μετά ο Τριαντάφυλλος κλείνοντας το θέμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share