Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Σάλος στο Twitter μετά την αθλιότητα της Super Κικής για τον Σταύρο Ξαρχάκο - Έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες...»

«Ούτε που ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος, περίμενα να βγει κανα παλικάρι να τραγουδήσει - Με έκανε ρεζίλι»

11 Αυγούστου 2023 16:05
Σάλος στο Twitter μετά την αθλιότητα της Super Κικής για τον Σταύρο Ξαρχάκο - Έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλο προκάλεσαν στους χρήστες του Twitter οι δηλώσεις της γνωστής YouTuber Super Κικής σχετικά με μια αμήχανη στιγμή ανάμεσα σε εκείνη και τον σπουδαίο συνθέτη, Σταύρο Ξαρχάκο.

Η instagrammer και YouTuber περιέγραψε σε ένα βίντεο, όσα συνέβησαν μια μέρα που δούλευε στο σέρβις μαγαζιού, όπου εμφανιζόταν ο συνθέτης. «Ούτε που ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος, περίμενα να βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει» ανέφερε.

Δείτε επίσης: «Αν δεν είναι η Τούνη, ο Κοψιάλης και εγώ, τότε...» - "Βόμβα" από την Super Κική για την influencer που "πιάστηκε" για φοροδιαφυγή (Video)

Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση του βίντεο στο YouTube, η Super Κική, κατά κόσμον Κική Λιτσάκη, συγκέντρωσε «κύμα» από αρνητικά σχόλια, για την αναφορά της σε έναν από τους σπουδαιότερους μουσικούς της χώρας μας.

Στο Twitter γράφουν: «Αποθέωση του τίποτα. Ινφλουένσερ, με "άποψη", για όλα», «Μόνη σου γίνεσαι ρεζίλι», «Δεν την έκανε ο Μέγας Ξαρχάκος. Ανέκαθεν είναι ρεζίλι των σκυλιών».

Το Twitter τη «δίκασε»: «Αποθέωση του τίποτα!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share