Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Κόλαφος» από τον Αντώνη Λουδάρο - «Δεν είναι το κρεβάτι μου η δουλειά μου»

«Δεν αφορά κανέναν τι κάνω στην προσωπική μου ζωή»

7 Αυγούστου 2023 15:29
«Κόλαφος» από τον Αντώνη Λουδάρο - «Δεν είναι το κρεβάτι μου η δουλειά μου»
Από Ανθή Κουρεντζή

Ο Αντώνης Λουδάρος ήταν καλεσμένος στο «Καλοκαίρι #Yes» και μίλησε για την παράσταση «Άνδρες με τα όλα του» στην οποία παίζει και με την οποία περιοδεύει. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του ηθοποιού για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μάλιστα διηγήθηκε ευτράπελα από την παράσταση καθώς σύμφωνα με το σενάριο οι άντρες ηθοποιοί κάνουν στο τέλος ένα επικό στριπτίζ.

«Μια κυρία σηκώθηκε και μου έβαλε ένα χαρτονόμισμα στο σλιπάκι. Είχε και τα γενέθλιά της εκείνη τη μέρα και της κάναμε και γενέθλια.

Ένας άλλος θεατής, μεσόκοπος, πετάχτηκε και μας λέει “σιγά τι θα κάνετε;” και τον προκαλέσαμε να ανέβει στην σκηνή και τα έβγαλε τα ρούχα του, όχι όλα!»

Έχει τηλεοπτικές προτάσεις και πλάνα;

«Κάτι συζήτησα, δεν νομίζω ότι θα προχωρήσει. Περισσότερο στο θέατρο έχω προτάσεις» ανέφερε.

Ο ηθοποιός κάποια στιγμή μάλιστα ενθουσιάστηκε από τα καλά λόγια του Τριαντάφυλλου, σηκώθηκε, τον φίλησε σταυρωτά αλλά του ζήτησε αντάλλαγμα το σκουτεράκι που κληρώνει η εκπομπή!

«Δεν είναι το κρεβάτι μου η δουλειά μου, δεν αφορά κανέναν τι κάνω στην προσωπική μου ζωή» ανέφερε ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που είναι λίγα γνωστά για αυτήν.

«Ξόδεψα 200.000€ για να γίνω καλά»: Η μεγάλη μάχη του Κώστα Φραγκολιά με την λευχαιμία που κανείς δεν γνώριζε

Ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε και αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από 6 χρόνια και χρειάστηκε αρκετά λεφτά για να το αντιμετωπίσει.

«Η δυστυχία, ας το πούμε… Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα;

Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν έξι χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα» πρόσθεσε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Πάνω από όλα η υγεία, γιατί και χρήματα να έχεις, αν χάσεις την υγεία σου,τότε καταλαβαίνεις πως τίποτα δεν είναι αυτονόητο» τόνισε στην συνέχεια η Παρουσιάστρια προσθέτοντας: «Όταν έχεις οικονομική ευχέρεια, σίγουρα τα αντιμετωπίζεις όλα διαφορετικά, έχεις και τις επιλογές να πας και στον ένα και στον άλλο γιατρό».

«Συγγνώμη, την κοινωνική ασφάλιση γιατί την έχουμε, για πλάκα; Δεν είμαστε σε ένα κράτος ευρωπαϊκό, που υποτίθεται ότι υπάρχει δημόσια ασφάλιση;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσθέτει: «Αν είναι ένα σοβαρό θέμα υγείας, και όλα τα λεφτά του κόσμου να έχεις μπορεί να μην αντιμετωπίζεται καν. Άλλοι μπορούν λιγότερα, άλλοι περισσότερα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share