Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Μπέσσυ Αργυράκη: Έπεσε από ένα μέτρο ύψος καθώς χόρευε στη σκηνή - Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια (video)

Διακόπηκε η συναυλία

31 Ιουλίου 2023 10:55
Μπέσσυ Αργυράκη: Έπεσε από ένα μέτρο ύψος καθώς χόρευε στη σκηνή - Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια (video)
Από Εύη Κουρίδου

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε η Μπέσσυ Αργυράκη πάνω στη σκηνή την ώρα της συναυλίας της στην παραλία Αγίας Τριάδας στη Θεσσαλονίκη.

Την ώρα που η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευε γνωστά ντίσκο τραγούδια της, στο πλαίσιο της «Γιορτής του Τρύγου», και ενώ χόρευε, σκόνταψε στο ηχείο, με αποτέλεσμα να πέσει από την εξέδρα που είχε στηθεί για τις ανάγκες της συναυλίας και να βρεθεί στο κενό, προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές της.

Διαβάστε επίσης: Ηλίας Μαμαλάκης: Το νέο μήνυμα από το νοσοκομείο - «Κοντεύω»

Η πίστα είχε ύψος περίπου ενός μέτρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μέτωπο, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. Μεταφέρθηκε άμεσα από τους διοργανωτές σε κλινική, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος έπεσε στον Θερμαϊκό - «Όταν βγάλαμε το κεφάλι έβγαζε αφρούς και αίμα» (videos)

Υπό αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες, ηλικιωμένος έπεσε στον Θερμαϊκό το πρωί της Δευτέρας (31/7), κοντά στο ύψος του Μακεδονία Παλλάς.

Τον άντρα έβγαλαν από το νερό περαστικοί. «Προσπαθήσαμε να τον βγάλουμε, τον βγάλαμε. Τον βρήκαμε στο νερό μέσα ανάσκελα. Δεν είχε τις αισθήσεις του. Όταν βγάλαμε το κεφάλι έβγαζε αφρούς και αίμα», ανέφερε ένας από αυτούς.

Διαβάστε επίσης: Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: Αδερφάκια που πνίγηκαν βρέθηκαν αγκαλιασμένα μέσα στον βυθό

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και πλωτό του Λιμενικού Σώματος. Ο ηλικιωμένος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, καθώς από την πτώση του στο νερό τραυματίστηκε.

Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες της πτώσης στη θάλασσα διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share